Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek valami tanácsot, hogy egy 16 éves lányhoz hogyan érjek hozzá?
21 éves vagyok, és a lány aki nagyon tetszik nekem meglehet, hogy lefekszik velem a nyáron, de nagyon rám jött az izgulás.
Egy olyan 16 éves lányróo van szó aki 14 évesen vesztette el a szüzességét egy 40 éves férfival amit qrvára megbánt de nagyon kíváncsi volt. Azzal nem lenne probléma ha csak tapasztalttal akarta elsőnek, azzal viszont rohadt nagy baj van, hogy a 40 éves kapott az alkalmon és szó szerint megbaxta minden előjáték nélkül aztán soha többé nem találkoztak.
Borzasztóan haragszom erre az emberre mert miatta undorodik már a férfiaktól, hányi tudna, és ha vissza emlékszik arra a napra akkor rá jön az ideg meg a sírhatnék.
Én már 1.5 éve ismerem ezt a lányt és hihetetlenül változatos személyiségei vannak. Érdekes látni ahogy változik. Nagyon gyönyörű egy lány, és nagyon kedves ha az akar lenni. Emellett kacér ami... Hát na... Azt mondta az egyetlen férfi akinek engedné, hogy szexeljen van az én vagyok mert megbízik bennem.
Azonban már leszbikusnak tartja magát de szilárd meggyőződésem, hogy bisex.
Nagyjából tudom hogyan szeretnék hozzá érni, én finoman bánok a női nemmel.
Őszintén anyum nem szereti ha megsimagatom az arcát mert annyira finoman érek hozzá mint ha a nőm lenne.
Azonban semmi tapasztalaton 16 éves lányokkal.
Nagyon örülnék ha leírnátok LÁNYOK, hogy ti mit vártatok el ebben a korban a pasitól, és FIÚK, ti meg, hogy mit, és hogyan adtatok?
Komolyan nem tudom szexuálisan hogyan érjek hozzá, mert nem 25 éves nőről van szó.
Őszintén ki akarom törölni az első szexuális élményét belőle, és egy sokkal jobb, emlékezetesebb, fantasztikusabbat adni neki.
Nagyon köszönöm ha segítetek.
(kérlek ne jöjjetek a korkülönbséggel. Köszönöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!