Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a megerőszakolás gondola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a megerőszakolás gondolata indít be?

Figyelt kérdés

Az amikor a csaj nem akarja, de kényszerítik, vagy spontán, meglepetés szerűen, akarata ellenére teszik magukévá. Illetve még az olyan dolgok ahol nagy a lebukás veszélye, mint a szabadban, strandon, utcán. Ezek nagyon beindítanak.

Hogy hívják ezt?

2023. ápr. 18. 15:20
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Illetve a megalázás gondolata, hogy a csajt nyilvánosság előtt meztelenül megkötözik, és ilyenek
2023. ápr. 18. 15:21
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
Idiotizmus.
2023. ápr. 18. 15:21
 3/22 anonim ***** válasza:
45%
Ezt hívják elmebetegnek, ha időben jelzed kapsz kezelést és talán megússzák ártatlan emberek, hogy a te fantáziáid tetlegességig fajuljanak.
2023. ápr. 18. 15:28
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Szűz vagy?
2023. ápr. 18. 15:28
 5/22 A kérdező kommentje:

Meg amikor különböző bizar dolgokat dug fel magának a csaj, vagy valamilyen állattal szexel.

Például beleül egy kis halakkal teli akváriumba ahol a halak behatolnak a nemiszervébe.

2023. ápr. 18. 15:33
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Ez beteges
2023. ápr. 18. 15:36
 7/22 anonim ***** válasza:
37%

😆ezt nem hiszem el

2023. ápr. 18. 15:40
 8/22 anonim ***** válasza:
24%

Azt hittem, nő vagy, mert ott sokunkban megfogalmazódik a teljes ledominálás, mint fantázia, akár lefogás, de kényszerített szex is.

Ha férfi vagy, akkor viszont kezeltesd magad, és beszélj a partnereddel, hogy neked ez jön be, mit szól hozzá.

Ugyanis párkapcsolatban is fajulhat nemi erőszakik a dolog, ha ő nem akarja, de te lesza... a kívánságát.

2023. ápr. 18. 15:42
 9/22 anonim ***** válasza:
48%

Mert nem tudod elképzelni a tényt, hogy önnmagadért akarjon veled lenni egy nő.

Ezert merges vagy, dühös vagy.

Ez pedig rossz dolog.

Főleg hogy ha egy nő bizalmába beferkőzől akkor a leghülyébb vágyaidat is vigyorogva és örömmel teljesíti...aztán meg rájössz idővel hogy az egészet ő jobban akarja mint te.

Pl volt egy nőm aki rendeszeresen margit sziget kört kocogott.

Én ilyenkor leültem elől a presszóban inni egy sört.

Aztán mivel sokkal edzettebb voltam mint ő, belülről belőztem, majd a palánál leszólítottam a sötétből, hogy helló kisasszony...jöjjön már ide.

Es elkaptam..vadul megcsókoltam, toltam le róla a futó leggingszet.

Ő meg mondta hogy tiszta izzadt ne mar...

Én meg nem erdekel imadom a szagodat. Imadom a beizzadt nedves nunidat.

És ott a kisutcában kutyapózban agyonkeféltem.

Masnap pedig agybareggelit kaptam...nem pedig rendőrségi feljelentést

Szóval?

2023. ápr. 18. 15:43
 10/22 anonim ***** válasza:
49%
Beteg állat vagy. Kezeltesd magad.
2023. ápr. 18. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!