Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan fizetős örömlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fizetős örömlány aki gumi nélkül vállalja, ugyanis képtelen vagyok gumival szexelni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok egy helyes férfi így nem jön össze lány se barátnőnek se alkalmira, valahogy nekem gumival nem megy, ahogy ráhúzom azt a szart egyszerűen lekonyulok, lehet pszichés ok miatt van ezt nem tudom, vagy valami egészségi probléma azt sem tudom, de jó lenne végre szexelni hosszú idő után, de gumival nem menne
2023. ápr. 16. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Van, de az a baj, hogy az ilyeneket mindenki megdugja gumi nélkül, és 1000%, hogy valami nyavaját elkapsz, nem ér annyit az egész. Megértelek amúgy, mert én sem tudok gumiban dugni, de inkább menj csak egy erotikus masszázsra vagy orálra, jobban jársz.
2023. ápr. 16. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Sok sikert a nemibetegségekhez..
2023. ápr. 16. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel az a gond,hogyha neked engedi akkor másnak is fogja. És ki tudja hogy előtted hány igénytelen csávó tette bele a f@rkát. Engem már a gondolat is taszít. És kb házhoz mész a nemibetegséghez. A gumi nélküli szexhez kapcsolatban is bizalom kell. 1-szer hibázik az ember és el is kapott valamit.
2023. ápr. 16. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Vannak ilyenek, csak az a gond, hogy ők mással is csinálják gumi nélkül, nemcsak veled.
2023. ápr. 16. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyik ismerős igy halt meg..HIV-et kapott..27 volt..Sok sikert.
2023. ápr. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!