Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fizetős örömlány aki gumi nélkül vállalja, ugyanis képtelen vagyok gumival szexelni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok egy helyes férfi így nem jön össze lány se barátnőnek se alkalmira, valahogy nekem gumival nem megy, ahogy ráhúzom azt a szart egyszerűen lekonyulok, lehet pszichés ok miatt van ezt nem tudom, vagy valami egészségi probléma azt sem tudom, de jó lenne végre szexelni hosszú idő után, de gumival nem menne2023. ápr. 16. 11:33
2/15 Noren1989 válasza:
Van, de maradjunk abban, hogy azokat a lányokat még neked sem kívánnám!
3/15 anonim válasza:
Inkább megkockáztatsz egy jóféle nemi betegséget? Csapd ki, az a legegyszerűbb.
4/15 anonim válasza:
Van sok.
De aki nem az előre kiírja hogy gumi nélkül nem!! Na azt ne keresd.
Akinél a bemutatkozó mondatokba nincs semmi ilyesmi azokat megkerdezheted.
Írni is tudsz nekik.
Ha normális hangnemben kérdezel elmondod a gondod akkor lehet hogy van aki én is tudok.
De az nyilván +5.000---vagy +10.000
5/15 A kérdező kommentje:
3. Nem gondolnám hogy nem beteg Gondolom őket állandóan szűrik
2023. ápr. 16. 11:41
6/15 anonim válasza:
Persze, minden kuncsaft után 🤦🏼♂️
8/15 anonim válasza:
Nem tudod, hogy van-e aki vállalja, de azt gondolod, hogy állandoan szürik öket. Hát ne gondold!
9/15 anonim válasza:
Nézd a szűrés, ha ma 12kor elmegy szűrésre és egészséges, délután meg lesz egy vendég aki nem az elkapja.
Ta meg este vagymasnap mész megmutatja hogy ma volt és egészséges, az már akkor nem igaz.
Vagyis úgy valós ha szűrés után te leszel az első akkor ok
10/15 anonim válasza:
Szerintem először próbáld ki a női óvszert egy nővel. Azt nem kell a farkadra húzni. Hátha attól nem konyulsz le. Ja, és olcsóbb, mint egy nemi betegséget kikezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!