Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival tali esetén mennyi idővel előtte érdemes kiverni, hogy jól sikerüljön a tali?

Én nem szoktam kiverni előtte 4-5 napig, mert inkább a lány elégít ki szájjal, a finishig. (Kezdésként)
Mindig legalább egy, de van, hogy másfél illetve két órára megyek egy lányhoz. A legtöbbször 2x vagy 3x mindig elélvezek, szóval szerintem felesleges kiverni előtte. Meg lánnyal összehasonlíthatatlanul jobb elélvezni, ha ő csinálja akár szájjal, akár szex közben, mint kézzel magadnak kiverni...

Mostmár értem a kérdező miért megy prostihoz.
Szegény, egy nő sem tolerálja az egy perces nyomikat.. 😂

Ha van második meg harmadik menet is, azok már csak nem egypercesek, hanem hosszabbak..
Szerintem mindenkinél hosszabbik a menetek ideje, kinél több van. A második hosszabb mint az első, a harmadik hosszabb mint a második és ìgy tovább.

Én úgy szoktam, hogy prostizás előtt egy hétig semmi, és 1-2 nappal előtte sok gyümölcs, fehérje, hogy jóóóóó sok cucc legyen. :)
Már nagyon tele vagyok, egy szopival kezdünk, a szájába élvezek.
Ezután pihi, kicsit maszíroz közben, majd jöhet a dugás.
Ez így 1-1,5 órába kényelmesen belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!