Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiaknak kell mindenre odafigyelni és jobbnak lenni?
Ha valami nem jó szex közben, az mind a férfi hibája.
Ha gyorsan megy el, nem áll fel, ez mind az ő hibája, még gyógyszerek is vannak erre, hogy ezeket megoldjuk.
De kérdem én, miért a pasinak kellene tovább bírnia, miért nem olyan gyógyszert csinálnak amitől a nő kevesebb ideig bírja, és sokkal érzékenyebb lesz tőle a pusz-pusza?
Szóval, ha valakivel ki akarod élvezni a szexet neked jobban megéri 2 percet csinálni belőle és nem felhúzni 20-30-ra?
Én a másik oldalról jöttem lefele...nagyon hosszúak voltak a menetek, a barátnőm kidörzsölődött hiába volt nedves. Ez valóban az én hibám volt, viszont ő meg fadarab volt, meg van ami az ő hibája volt.
Ha nem áll fel az több okból lehet, de egy egészséges férfinak igenis feláll egy szexi meztelen nő látványára, főleg ha a barátnője.
Ha mondjuk 1-1 esetben fáradt vagy, vagy stresszelsz valamin, vagy csak nincs kedved stb okés...de ha a libidódhoz mérten ritkán áll fel, vagy épp inkább kicsapod titokban és emiatt gyakran hanyagolod az asszonyt, na az igenis a te hibád.
Szintén nőnél is ugyanez, ha mindig "fáj a feje" és hasonlók. Megjegyezném nőknek is vannak izgató szerek.
Szexnél megfelelő partnert kell találni, aki izgat, akire vágysz, akivel passzolnak az igények.
Nőknél az a hiba szokott lenni, hogy erős ingerekhez szokik és emiatt nem tud elmenni pasival nyalásnál mondjuk.
Nemcsak a szex terén… Sajnos az evolúció úgy alakította, hogy nekünk férfiaknak kell mindent is bizonyítani a nők felé, mint pl. a bátorság, kitartás, erő, magabiztosság, rátermettség, odafigyelés, önzetlenség, számára tetsző készségek, stb-stb. Röviden nekünk kell lenyűgözni a nőket, hogy „elnyerjük a szívüket”.
Ezzel szemben a nőktől mi az a legkevesebb, amit még el lehet várni? Hogy ne legyenek pszichopaták? Mert a 21. században már azt sem várhatom el, hogy egyáltalán tudjon főzni. Ha mégis előállok egy ilyen kijelentéssel egyből rám akarják nyomni a szexista bélyeget. Ez a tipikus „Nehogy már én mondjam meg, hogy a nőnek a konyhában a helye!” :O
Feminin társadalom alakult ki.
A nőknek mindent lehet , a férfiaknak meg kötelező minden.
Haver ha nem áll fel, vagy 2 perc alatt eldurransz az pont olyan diszfunkció mint amikor egy nőnek nem nedvesedik és fáj a behatolás.
Szóval most vagy háborogsz, vagy megtanulsz rendesen dugni. Nem fognak a nők hozzád alkalmazkodni, amikor találnak olyan pasit is amelyiknek fel is áll és nem egyperces.
Te hogyan szeretsz megenni egy süteményt? Bepréseled az egészet az arcodba, vízzel összerágod és lenyeled, vagy szépen villával darabonként, megnézve milyen ízű a piskóta, milyen a krém, milyen a gyümölcs rajta, milyen ha együtt eszed őket...
A másik dolog, hogy az emberek többsége szeret szexelni. Vannak különféle vágyai, ilyen-olyan perverziói, amiket nem lehet 1-2 perc alatt kiélvezni. Ott a folyamat is, hogy először csak csók, puszik, símogatás, majd egyre közelebb kerülni. Maga a folyamat is élvezet. A jó szex az inkább egy rítus, nem egyetlen cselekvés. A kutyák b@sznak, az ember szeretkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!