Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel először fogunk análisan szexelni, mikre kell odafigyelni annak érdekében, hogy ne legyen rossz a szex?
kotonban érdemes - ha valaki, én utálom a gumit, egyedül análhoz használom de ahhoz ajánlom. nem csak a betegségek elkerülése végett, hanem
egyrészt higiénia: nem biztos hogy utána szívesen szopna le vagy tenné a puncijába ha előtte a fenekében jártál.
másrészt síkosság: a punci természetesen nedvesedik ha felizgult a nő, fenéknél ilyen nincs. a gumi alapból sikosítóval van kezelve, de semmiképp nem akartok gumit használni akkor legalább sikosítót használjatok. hidd el nem csak a barátnőd, hanem te is hálás leszel érte, én dugtam már lányt fenékbe mindenféle sikosítás nélkül és nekem is fájt nem csak neki, úgy nem móka.
én úgy szoktam és a partnereim értékelték is kb mind, hogy anál előtt nyelvemmel nyalogattam a fenekét. ez kicsit lelkileg-testileg felkészíti a lányt a behatolásra.
ha ezekre figyelsz (sikosítás, higiénia, felkészítés/odafigyelés) akkor nagy baj nem lehet :) hajrá! aztán majd írhatsz ide kommentet hogy hogy sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!