Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyon be tudnak rágni hogyha megdugják őket, de még jobban, ha nem?
Ego
Ha csak megfektetsz egy nőt, akkor szemét vagy és kihasználtad.
Ha ő szexelni akar veled, de te meg sem fekteted, akkor megsérted az egoját és persze hogy dühös lesz, hiszen nem kapta meg a visszacsatolást, elutasították, sérült női minőségében. Legalábbis így értékeli az egoja, ettől még senki nem alázta meg, csak ugye az ember nehezen dolgozza fel, ha elutasítják, az a nő/nők, akik pedig általában válogathatnak is, és emiatt túlértékelik saját magukat, nyilván még inkább zabosak lesznek, ha nem az történik, amit ők akarnak.
"Ego"
Miért gondolod, hogy a szexben nem üti fel a fejét ez a jelenség?
Szerintem óriási akadály, akárcsak az emberi kapcsolatokban!
Egóval a szex nem más, mint játszmák garmada, érzelmi zsarolás és manipuláció! Szeretlek-gyűlöllek kapcsolatok! Nem őszinte és nem finom!
A férfi azt mondja: "IGEN!"
A nő azt mondja: "NEM!"
És mindkettő ugyanarra gondol! ("IGEN!") - ez nettó fszság, már ne is haragudj.
Én is mondtam nemet, a hülye sggdugasz meg megcsókolt, mert jaj, az "úgyis igen". Aztán csodálkozott, amiért miután elengedett, bevertem az orrát.
Bocs, a nem az nem.
Naturális szex-témára értem, nem egyéni tapasztalatokra!
Ott mindkét nemnek fontos a szex!
Ez így igaz, igen. De vannak nők, akik ezt sosem fogják bevallani, vagy e szerint cselekedni. Nyilván, ha szingli lennék én sem jönnék össze minden jött-menttel.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!