Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyon be tudnak rágni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyon be tudnak rágni hogyha megdugják őket, de még jobban, ha nem?

Figyelt kérdés
Tamás (Csányi Sándor) szájából hangzik el ez a mondat a Csak szex és más semmi című filmben. Az évek során azt tapasztaltam, hogy ez így van! A nők végső soron testi-lelki intimitásra vágynak és hogy egy emberséges, megbízható férfi legyen mellettük! Ha nő vagy és egyetértesz vele, kérlek írd oda a véleményed mellé, hogy "(nő vagyok)"!

2023. ápr. 12. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%

Ego

Ha csak megfektetsz egy nőt, akkor szemét vagy és kihasználtad.

Ha ő szexelni akar veled, de te meg sem fekteted, akkor megsérted az egoját és persze hogy dühös lesz, hiszen nem kapta meg a visszacsatolást, elutasították, sérült női minőségében. Legalábbis így értékeli az egoja, ettől még senki nem alázta meg, csak ugye az ember nehezen dolgozza fel, ha elutasítják, az a nő/nők, akik pedig általában válogathatnak is, és emiatt túlértékelik saját magukat, nyilván még inkább zabosak lesznek, ha nem az történik, amit ők akarnak.

2023. ápr. 12. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
De nem minden férfi csak szexet akar, viszont nem minden nő képes ennél többet adni.
2023. ápr. 12. 15:50
 13/24 A kérdező kommentje:
Olyan nővel kell beszélni, aki szereti a szexet, tőle megtanulhatod hogy mire is vágynak igazán! 😉
2023. ápr. 12. 15:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem minden férfi és nő akar szexet, de ez elég kicsi arány, a gátlások, komplexusok sokszor bezavarnak, ettől még az igényük megvan, akár heteroszexuális, akár biszexuális, akár homoszexuális az illető. Ha nem ismeri magát, az érési folyamat (nemi identitás kialakulása) megakadhat és az igényeit se tudja kifejezni, pláne megadni (a partnerének), vagy élvezni (a partnerétől). Ilyen esetben magán kéne dolgozni, mert lelki problémái vannak.
2023. ápr. 12. 16:00
 15/24 A kérdező kommentje:

"Ego"

Miért gondolod, hogy a szexben nem üti fel a fejét ez a jelenség?

Szerintem óriási akadály, akárcsak az emberi kapcsolatokban!

Egóval a szex nem más, mint játszmák garmada, érzelmi zsarolás és manipuláció! Szeretlek-gyűlöllek kapcsolatok! Nem őszinte és nem finom!

2023. ápr. 12. 16:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A férfi azt mondja: "IGEN!"

A nő azt mondja: "NEM!"

És mindkettő ugyanarra gondol! ("IGEN!") - ez nettó fszság, már ne is haragudj.

Én is mondtam nemet, a hülye sggdugasz meg megcsókolt, mert jaj, az "úgyis igen". Aztán csodálkozott, amiért miután elengedett, bevertem az orrát.

Bocs, a nem az nem.

2023. ápr. 12. 16:09
 17/24 A kérdező kommentje:

Naturális szex-témára értem, nem egyéni tapasztalatokra!

Ott mindkét nemnek fontos a szex!

2023. ápr. 12. 16:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Én meg azt tapasztaltam, hogy ez inkább a férfiakra igaz. Nagyon kevesen tudják méltósággal viselni a visszautasítást, rengeteg férfi járatja le saját magát ilyenkor.
2023. ápr. 12. 16:19
 19/24 A kérdező kommentje:
A férfiakban erősebben van kódolva a szexualitás, akár a szeretetnyelvük is lehet, talán ezért!
2023. ápr. 12. 16:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez így igaz, igen. De vannak nők, akik ezt sosem fogják bevallani, vagy e szerint cselekedni. Nyilván, ha szingli lennék én sem jönnék össze minden jött-menttel.

23/N

2023. ápr. 12. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!