Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félősebb csajnak azért mondana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félősebb csajnak azért mondanak ilyet, hogy így könnyebben megdugják?

Figyelt kérdés
Azért mondogatja néhány pasi ilyen szituban, hogy majd elmegyünk inni és beb.szunk, hogy engedje magát?
2023. febr. 16. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Sok naiv pasi azt hiszi, hogy ezzel megoldja a problémát. A csajnak figyelem kell, törődés és akkor nem kell ilyen alantos módszerekhez folyamodni.

Ha meg esetleg így megdugod, akkor még fel is jelenthet, mert nem beszámítható állapotban voltatok együtt, kvázi meg is erőszakolhattad.

2023. febr. 16. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
no shit, Sherlock
2023. febr. 16. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én másik irányból közelíteném meg, amit az első válaszoló írt. Mindig a nőnek kell, hogy több esze legyen. Az alkohol oldja a gátlásokat, persze. De ha ilyet mond egy pasi, akkor miért menne el egy épeszű nő inni vele, ha valóban nem akar semmit? Az ilyet el kell utasítani, szórakozzon az anyjával. Kétségtelen, hogy alattomos húzás, de semmi meglepő, sok férfi fejében az alkohol az elsőszámú megoldás mindenre. Teszem hozzá, bár ismerem a mértéket, mégha többet is ittam a kelleténél, sosem tudott senki emiatt lefektetni. Ha valamit nem akarok, azt se józanul, se részegen nem hagyom.
2023. febr. 16. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Rengeteg nőt megdugtam így. Nehogy már piedesztálra emeljük az egész női nemet😂. Rengeteg van amelyik imád dugni, szopni, alakalmizni, szexelni úgy általában. Ha megvan a szimpátia, egy két pohár után oldódnak a gátlások is és mehet a szex!
2023. febr. 16. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Jajah, itt nálunk magas az egy f@szira jutó r@b@nc@k aránya.
2023. febr. 16. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyet. Simán megmondom hogy meg akarom dugni🤷‍♂️
2023. febr. 17. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!