Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Védekezés nélkül baj lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés nélkül baj lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

6éva vagyok a párommal.

Nem szerettem volna soha análban részesülni. Viszont tegnap kicsit sokat ittunk,és be adtam a derekam .De nagyon hirtelen jött a dolog így nem készültem arra rá.

Megtortent persze utána egyből ment a párom zuhanyozni,és enis.

A baj az hogy védekezés nélkül csináltuk, és nagyon félek hogy elkap valami fertőzést így. Vagy át adja nekem. Ő neki lehet baja? Annyira bűntudatom van ...felelőtlenség volt úgy érzem..

2023. ápr. 12. 08:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért fontos hogy vizelj anál után? Nem értem.
2023. ápr. 12. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

Azért, hogy a húgycsőbe került kórokozókat kimosssa a kiürülő vizelet, mielőtt elérnék a prosztatát vagy a húgyhólyagot. Ha egyből elmész vizelni anál után, sokkal kisebb az esélye hogy elkapsz valamit.

Egyébként ha olyan adódik hogy óvszer nélkül szexelsz testidegen nővel, akkor is érdemes utána azonnal vizelni. A nőknek is. Nőknél orál után is ajánlott, a száj, nyál is teli van baktériummal.

2023. ápr. 12. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:
A nők vizelését értettem. A férfiakéról eddig nem tudtam. Köszönöm.
2023. ápr. 12. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Teherbe is lehet esni olyan ágyban miben előtte közösültek.
2023. ápr. 12. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem történt semmi baj ne félj. A legtöbb az mind egy idióta itt GyK-n akik szart se tudnak semmiről csak okoskodnak itt.
2023. ápr. 12. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem a piásan berakja... na, az már nem oké - főleg análisan, amit előtte pl sohasem.

Amikor iszunk és szexelünk, oké, felszabadultabb vagyok, élvezem, de ha a barátom "csak úgy" sggbe dugna, másnap már nem lennék vele.

2023. ápr. 12. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 Tükör. Célszerű néha rápillantani.
2023. ápr. 12. 16:21
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Igen. Legalább tisztában vagy vele, biztos sűrűn nézegeted magad.
2023. ápr. 13. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, lehet baj. Csúnya dolog mehet az ő húgycsövébe nagyon könnyen, aztán az ott csinál dolgokat.

Azért itt kicsit megáll az eszem, évekig nem voltál hajlandó erre, aztán bepiálsz és hirtelen igen, de legalább felelőtlenül.

2023. ápr. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!