Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés nélkül baj lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
6éva vagyok a párommal.
Nem szerettem volna soha análban részesülni. Viszont tegnap kicsit sokat ittunk,és be adtam a derekam .De nagyon hirtelen jött a dolog így nem készültem arra rá.
Megtortent persze utána egyből ment a párom zuhanyozni,és enis.
A baj az hogy védekezés nélkül csináltuk, és nagyon félek hogy elkap valami fertőzést így. Vagy át adja nekem. Ő neki lehet baja? Annyira bűntudatom van ...felelőtlenség volt úgy érzem..
2023. ápr. 12. 08:32
1/19 anonim válasza:
Igen, az volt.
A fekáliában iszonyatos mennyiségű baktérium van, aminek ott a helye, sehol máshol.
Elég egy kis hajszálnyi repedés a bőrön, amin keresztül ezek a kis bacik máris munkához tudnak látni.
2/19 anonim válasza:
Ha nem dugta rögtön a puncidba a segglyukad után és ha az aktus után rögtön ment a srác pisilni sokat...akkor elképzelhető, h mindketten megúsztátok fertőzés nélkül és remélem mindketten tanultatok belőle!
3/19 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a végbél dugás azota van miota leszálltunk a fárol (vagy talán még régebbröl!!!) és miota van koton? Nem lesz semmi fertözés ebböl. Az igaz, hogy rettenetesen sok korokozo van a szarban, de nem ez a fertözö ut. Szoval nyugi! és még sikositot is sporoltatok!
4/19 anonim válasza:
Mit ne mondjak gratulálok! Leitat és ennyi elég is ahhoz hogy hagyd análisan. Mindkettőtökről megvan a véleményem, de azt megtartom magamnak. Ha a hátsódból berakta a hüvelyedbe, akkor pedig 100 % hogy komoly egügyi nőgyógy gondjaid lesznek. Vagy annyira részeg voltál hogy semmire sem emlékszel?
5/19 A kérdező kommentje:
Nem.
Az Nem történt meg.
És mindenre emlékszem.
2023. ápr. 12. 09:53
6/19 anonim válasza:
Szerintem felül kellene vizsgálni a kapcsolatodat. A drága párod szépen kihasználta hogy be voltál piálva. En kidobnám a francba.
7/19 anonim válasza:
Egyébként fájt? Fáj a hátsód? Barátod mit mond, ő hogy látja a történteket?
8/19 anonim válasza:
Vigyázz #4! Majd téged is lepontoz a sok "okos" és mindent is jobban tudó, mert leírtad az igazat, mint én feljebb! 🤦♂️
9/19 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz senkinek. Nyugi.
10/19 anonim válasza:
Én csak akkor szexelek análisan, ha előtte megittam legalább 2 pohár vizet, hogy szex után egyből tudjak pisilni, és ha végeztünk azonnal megmosom. Egyetlen egyszer volt ebből problémám, mikor csak megmostam, de nem mentem el vizelni anál után. Kaptam egy gyengébb hugyúti fertőzést, 5 nap antibiotikum után elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!