Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakkal?

Hát necces ha ilyen igényei vannak. Volt olyan barátság extrákkal kapcsolatom ahol lógtunk is együtt ahogy írtad, kávézás, bringázás, kajálás, stb. meg volt ahol csak szexelni jártunk össze. A különbség annyi, hogy én a csak szexes opciónál sem problémáztam ezen, a nőnek így volt jó, nekem meg jó volt a szex, most mit variáljak nem kapcsolatot akar az ember.
Szóval kérdéses, hogy esetleg többet akarna és amiatt akar egyéb programokat is, hátha úgy beleesel. 32/F

Én alapból a barátság extrák dolgot úgy definiálom, hogy tudok jókat beszélgetni a partnerrel, közös programokra menni néha stb.
Ha csak dugunk és pár mondat beszélgetés, az szexkapcsolat.
Bár én ezeknél még speciálisabbat szoktam keresni, szerencsére eddig egész jó partnereket fogtam ki, közel 1 éves volt mind (volt ami kevesebb, volt ami több volt).
Fontos előre tisztázni ezeket a dolgokat.
F

Ez nagyon egyéni, hogy kinek mennyire való... barátság extrákkal: nálam ugyanaz, mint a 3-as válaszolónál, nálunk is van egy-egy közös program, pl kávézás, cukrászda, akármi, naponta beszélünk, de a közös programok nincsenek túlzásba víve, nem véletlenül. Én is félek, hogy hogy fogom viselni, ha vége lesz (nem álltatom magam), de nekem momentán elég jó így ahhoz, hogy megérje :)
N

A barátság extrákkal alapvetően azt jelenti, h együtt lógtok, ennek ide oda, meg van a normális BARÁTSÁG, csak szex is van mellé.
Ez így csak egy szexkapcsolat.
Attól félsz, h beleszeretsz így?
Mert ha nem akkor nem értem a problémát.
Ő haverkodni is akar mellé normális barátság extrákkalt, nem sima, egymást szexuálisan kihasználó szexkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!