Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megéri kockáztatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri kockáztatni egy 10 éves barátságot egy barátság extrákkal dologert?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, már 10 éve vagyunk barátok. Nagyon sok mindent tudunk egymásról....sajnos a jelenlegi párkapcsolatom eléggé romokban van most, ugye a lány barátomnak hetente elsírom a gondom, bajom, ő is nekem stb.

Pár hete egy gyenge pillanatomban kiböktem neki, hogy ő nekem szexuálisan nem semleges. Tehát egyszerűen mondva, szexelnék vele. Azt hittem erre azt fogja írni, hogy ne tegyük tönkre a baratsagunkat stb, de pont az ellenkezője történt, elmondta, hogy ő nagyon szívesen folytatna velem szexkapcsolatot, vagy többet is akár, párkapcsolatot is.

Én elmondtam neki, hogy részemről a párkapcsolat vele szerintem lehetetlen lenne, de szex az mehetne részemről is, de nem tudom, hogy milyen fényt vetne ez a baratsagunkra. 28/f, 43n

2023. ápr. 1. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
43 éves lány? Cuki...
2023. ápr. 1. 10:42
 2/7 Suetonius ***** válasza:
82%

Hű.

Ami a párkapcsolatodat illeti: először azt próbáld meg rendbe hozni. Ha nem sikerül/nincs értelme/nem akarjátok, akkor vess véget neki.

Ami a barátságotokat illeti: ha már felvetődött komolyabban a szex, akkor az már ettől sem lesz a régi. Úgyhogy vagy rendesen, vagy sehogy alapon randizzatok egyet, igyatok meg egy üveg bort, aztán kiderül van-e kémia.

2023. ápr. 1. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Egy darabig működne. Majd miután egyikőtök többet akar, elmérgesedne, és elvesztenéd a lelki szemetesládádat.

Nem éri meg! Tapasztalat.

2023. ápr. 1. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy látom ti ketten ezt simán megbeszélitek, mi már nem kellünk hozzá. De az én véleményem, hogy ki kell próbálni, meg kell tenni, én is megtettem anno.
2023. ápr. 1. 11:13
 5/7 NTBS ***** válasza:
71%
Ha megy érzelmek nélkül, akkor igen.
2023. ápr. 1. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem vagytok hülyék, és a szerelmet kívül tudjátok tartani akkor működhet, ha elmúlik, akkor sem biztos hogy oda lesz a barátság.
2023. ápr. 1. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt emberek vagytok, mindketten kívánjátok egymást. Akkor mi a szösz tart vissza???

A párkapcsolatodat meg zárd le, felesleges agónia.

2023. ápr. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!