Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min múlik hogy egy fiatal fiúnak összejön-e a szex vagy a barátnő?
Két nő se egyforma van amelyik a pénzre hajt es van aki normális.
Amúgy nehéz úgy megválaszolni egy kérdést hogy közben nem gyalázzuk azt aki más véleményen (tapasztalaton) van?
Volt már hogy mikor megérkeztem a randira a kis golfommal, már mondta a hölgy hogy többre számított nem is keresett többé,de én nem is bántam. Viszont olyan is volt,hogy jól menő ügyvédnő volt, őt meg nem zavarta.
Most akkor en is incel vagyok?
7es
Probald mar ki
Tinderre tegyél ki egy képet amin egy suzukis atlagos srac van, meg egy masikat ahol egy kigyurt audis. Fogadok az audisnak sokkal tobb matche lesz. De ha nem igy van utana johetsz ide nagypofaval incelezni.
Figyu... 20 évesen a dolgod az, hogy nézz ki krvajól, legyen jó fellépésed és az sem árt, ha van pénzed.
Ebben a korban a nők kalandozni akarnak, ergo ez a többségnek fontosabb, mint a lóvé. Az majd 5-10 év múlva lesz meghatározó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!