Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudok alkalmi kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok alkalmi kapcsolatra lányt szerezni ha szociálisan béna vagyok?

Figyelt kérdés

Röviden nem barátkozom, csak munkahelyen beszélek akkor is csak amennyit szükséges.

Teljesen magamnak való vagyok, de néha kínzó érzés elöjön ha látok nagyon szép lányokat, néha szeretném magam jól érezni és jó érzést nyújtani.

Fizetős dolog nem izgat, teljesen megöli a vágyat, és egészségügyi okokból sem tartanám elfogadhatónak.

Szóval akik ilyen helyzetben vannak hogyan tudnak lány partnert találni?

Egyébként jó anyagi helyzetben vagyok és sok az időm,de hozzáteszem az annak köszönhető hogy értelmesen bánok a pénzzel és nem verem el márkás dolgokra, magamam mutogatására stb.

A tapasztalatom az hogy azzal nem érek semmit hogy vannak ingatlanjaim, lehet hosszútávon számítana de nem akarok komoly kapcsolatot, mert nem vagyok arra való ember. Nem szeretek kommunikálni sok energiát fektetni társalgásba stb.

Szóval mit kellene tennem?

Magas vagyok, és van túlsúlyom orvosi értelemben.

Már volt hogy lefogytam pár évre, de nem éreztem túl jól magam, hogy nem ehettem akármit ami jól esik és mindig enyhe éhséget elviselni stb.

2023. ápr. 10. 12:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudok beszélni de nem kezdeményezek, tehát értelmes ember vagyok és nagyon hosszan kitudom fejteni a véleményem ha van vmi téma de én magamtól nem hozok fel semmit, és a small talk nem megy.

Nem tekintek tárgyként a nőkre, csak a szervezetem egy bizonyos tipusra reagál, én tiszteletem a nőket ettől függetlenül, de nyilván nem tudok olyannal összejönni akit nem tartok vonzónak, és azt is megértem ha vki nem talál vonzónak.

Szóval örülök a tanácsnak hogy jobban figyeljek magamra ha jobb partnerre vágyom, így fogok tenni, tehát öltözködésre és súlyra figyelek.

Nem értem miért gondolod hogy csak lyukként kezelem nőket?

A komoly kapcsolatot azért zártam ki, mert nekem úgy tünik hogy folyamatos kommunikációt igényel és én ezt nem tudnám megadni, ezért érzem vagy éreztem úgy hogy nekem nem való. Tehát a nőnek nem lennék így elég mert nem vagyok érdekes hosszútávon.

Nem vagyok beképzelt.

9,

Hogy sikerült fejlődnöd?

Mit jelent hogy tudsz már kommunikálni?

2023. ápr. 10. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Barátom semmire sem mész ha csak írásban megy. Tökmindegy mit beszélsz meg írásban ha face to face nem tudsz kémiát teremteni.

Igenis számít a külső! Nem a legfontosabb, de bizony a beugró szint. Egy előnyös megjelenésű ember szimpatikusabb (de önmagában még kevés).

Az már prückösebb ha nem vagy igényes magadra és a környezetedre. Így nem lesz semmilyen motiváló tényező ami a fogyás, egészséges életmód irányába elmozdítana. Egészségügyileg is saját magaddal cseszel ki.

Azt emeled ki magadban, hogy tudományok területén jó vagy. Szerinted egy alkalmi ismeretségnél ahol szinte percek alatt eldől van-e szimpátia és érdemes-e folytatni a storyt, még aznapi rajt-cél-egyenesig előkerül hogy neked milyen ismereteid vannak a tudományok terén? Nem túl sok nőt láttam még aki attól nedvesedne hogy húúúú jó vagy a mikrobiológiából, kvantumfizikából? :D

2023. ápr. 10. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nagy dumás az uram. Egy alkalmas kapcsolatra máig le tudná beszélni a csajokról a bugyit, pedig közel 50 éves. De a sok 20 éves máig oda van érte.

Kapcsolatban kegyetlen. Nem tud kommunikálni, nem tudja kifejezni az érzelmeit, stb. 15 évig csak alkalmi illetve szex kapcsolata volt.

Most velem 4 éve van együtt.

Sok lemondás, kompromisszum kell. De mindketten hajlandóak vagyunk és próbálunk tenni valamit a kapcsolatunkért. Szóval te se vesd el a kapcsolatot, mert lehet olyan nőd is, aki meglátja benned a társat és próbál majd motiválni.

Még annyit hozzá teszek, hogy bár rajta is van felesleg, de igénytelen sosem volt. Mindig figyelt a megjelenésére. Így azt a kb 10 kg pluszt el tudja rejteni.

2023. ápr. 11. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat a mai lányok többségénél a külső az első főleg ha alkalmi dologról beszélünk ahol nem feltétlenül a belső értékek számítanak. Az kezdesnek már jó, utána pedig nem kell sokat beszelned csak tanulj meg kezdeményezni. Röviden is el lehet mondani h mit szeretnél csak ne félj megtenni az első lépést.
2023. ápr. 11. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!