Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne egy ilyet kezelni?
Szóval felmentem egy társkeresőre, bár nem volt bennem semmi komoly szándék csak unatkoztam. Gondoltam pörgetem kicsit aztán letörlöm.
Viszont mielőtt letöröltem volna jelölt egy lány (nem tudom hogy hívjak, jobbra húzott, és ennél pont kiirja ezeket). Gondoltam beszélgetünk egy jót vagy valami, visszajelöltem matcheltünk. Dumálgattunk kicsit, és nagyon gyorsan kiderült hogy csak alkalmit akarna. Ezzel alapvetően nem is lenne baj, csak én még szűz vagyok, csókon meg ruhán keresztüli tapogatason túl sosem jutottam még (mondjuk nem is próbálkoztam sokat de az most mellékes). Amúgy én még benne is lennék, de nem tudom ő hogy reagálna rá ha ott derül ez ki. Gáz? Nem gáz? Szólni kéne? Bocsi, de sosem volt még dolgom ilyennel, fogalmam sincs mit kéne tenni ebben a helyzetben 😅
Én szűzen áthívtam egy csajt tinderről magamhoz első randin.
Bár te láthatóan nem vagy ilyen magabiztos, de hidd el annyira nem bonyolult a történet
Tapasztalat: ne mondd el neki, h szűz vagy. Esetleg szex után, de akkor sem muszáj.
Kellemes együttlétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!