Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kéne egy ilyet kezelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne egy ilyet kezelni?

Figyelt kérdés

Szóval felmentem egy társkeresőre, bár nem volt bennem semmi komoly szándék csak unatkoztam. Gondoltam pörgetem kicsit aztán letörlöm.

Viszont mielőtt letöröltem volna jelölt egy lány (nem tudom hogy hívjak, jobbra húzott, és ennél pont kiirja ezeket). Gondoltam beszélgetünk egy jót vagy valami, visszajelöltem matcheltünk. Dumálgattunk kicsit, és nagyon gyorsan kiderült hogy csak alkalmit akarna. Ezzel alapvetően nem is lenne baj, csak én még szűz vagyok, csókon meg ruhán keresztüli tapogatason túl sosem jutottam még (mondjuk nem is próbálkoztam sokat de az most mellékes). Amúgy én még benne is lennék, de nem tudom ő hogy reagálna rá ha ott derül ez ki. Gáz? Nem gáz? Szólni kéne? Bocsi, de sosem volt még dolgom ilyennel, fogalmam sincs mit kéne tenni ebben a helyzetben 😅

2023. márc. 29. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Te, ilyen hozzáállással, egy életre szűz maradsz... találkozz vele (előtte pár órával verd ki), aztán dugd meg, és felejtsd el, ennyi.
2023. márc. 29. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Miben segítsünk?Mondjuk meg ,hogy mit kellene egy nővel férfiként tenned?Szerintem Te is tudod.Az se biztos,hogy nő volt,vigyázz ezzel.
2023. márc. 29. 08:47
 3/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az hogy mit kéne vele tennem, csak hogy előtte elmondjam-e, hogy szűz vagyok.
2023. márc. 29. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Én szűzen áthívtam egy csajt tinderről magamhoz első randin.

Bár te láthatóan nem vagy ilyen magabiztos, de hidd el annyira nem bonyolult a történet

5/10 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen fölösleges elmondani
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Ne mondd el, felesleges.
2023. márc. 29. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el! Dugd meg! Legfeljebb neki nem lesz annyira jó, de mivel úgysem akartok kapcsolatot, sokat nem veszthetsz. Legalább nem leszel szűz. Legfeljebb utána mond meg neki, lehet akkor még tanítgat picit.
2023. márc. 29. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat: ne mondd el neki, h szűz vagy. Esetleg szex után, de akkor sem muszáj.

Kellemes együttlétet!

2023. márc. 29. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem jobb,ha te mondod meg neki!Ha igazán akar,akkor megerti és segít neked,hogy betalaljon a peniszed a puncijaba!Szerintem még boldog is lesz,ha megtudja,hogy még sohasem járt a farkad egy női hüvelyben sem!
2023. márc. 30. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell elmondanod.
2023. ápr. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!