Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik milyen érzés az amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik milyen érzés az amikor egy olyan nőnek tetszettek akiről csak álmodozni mersz ?

Figyelt kérdés

Aztán kiderül hogy nagyon is bejössz neki és vonzódik hozzád!

De tényleg egy elérhetetlenek tűnő nőről van szó.Vagy is úgy gondolod aztán kiderül hogy te kellesz neki. Milyen érzés ? Elhiszed ? Vagy kevésnek érzed magad hozzá?

2023. ápr. 8. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Mindig álmodtam róla, aztán egyszer végre megtörtént. Összejöttem egy olyan nővel, hogy Nicki Minaj szemlesütve sírna mellette. Az egész teste, kisugárzása maga volt a tiszta termékeny szexualitás. Vastag de formás combok, széles csípő, nagy mellek, mindez igazi homokóra alkattal.

Előtte minden álmom ez volt, azt hittem az ilyen lányoknak csak a kőszikla testű hatalmas farkú herkulesek kellenek. Aki felér az ő nőiességéhez.

Aztán valahogy én lettem az igazi, nem értettem mi történik, de csináltam. Fejben Herkules voltam.

De valahogy nem tudtam átélni, hiába. Nem magamat adtam, csak azt amit ő akart. Nem tudtam fantáziát vinni az együttlétjeinkbe, nem tudtam kiélni a fantáziáimat mert féltem, ha visszazuhanok a normalitásba már nem leszek elég. Csak egy nyers, unalmas b@szógép voltam.

Nem tartott sokáig. Kezdek rájönni, hogy bizony jobb, ha a saját súlycsoportomban próbálok játszani.

2023. ápr. 8. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 na, hát pont erről beszéltem. #10-es voltam. (Bár Nicki Minaj egy randa rüfke.)
2023. ápr. 8. 23:25
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 szegény vékony lányok nem kellenek senkinek ....
2023. ápr. 8. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
#12 én se értem mi a jó benne
2023. ápr. 8. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Éppen egy ilyen szitu miatt rendeződött a párkapcsolatom.

Egy kifejezetten jó testű, csajjal sikerült összejönnöm alkalmira. El sem mertem képzelni, hogy lesz belőle valami, de lett. Semmivel sem jobb vele, mint egy átlagos kinézetű nővel. Olyan ez mint a nőknél a nagy farok. Vizuálisan sokkal izgatóbb, de végkifejlet ugyan az, ha nincs benne érzelem.

2023. ápr. 9. 06:24
 16/17 anonim ***** válasza:
11 eske..jól elb@.sztad. Mi az, hogy saját súlycsoportodban ? Hisz bejöttél neki, veled volt vagyis megfeletél, csak kishitű voltál, nem hittél saját magadban és ezért lettél kevés. Nem ő tartott téged kevésnek hanem te magadat degradáltad le. Így jártál, máskor másképp csináld.
2023. ápr. 9. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Valóban!

Olyankor a sok pasi nem akarja elhinni ami számára kézzel fogható. Meg akar felelni a csodának, de azt elfelejti, hogy a csoda, az miatt van vele amilyen, valójában, nem pedig a megfelelési kényszerbe csúszott lényébe. Általában ezért tiszavirág életűek az ilyen kapcsolatok.

A csaj kiábrándul, mert nem az az ember van vele, aki neki szimpatikus volt.

2023. ápr. 10. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!