Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik milyen érzés az amikor egy olyan nőnek tetszettek akiről csak álmodozni mersz ?
Aztán kiderül hogy nagyon is bejössz neki és vonzódik hozzád!
De tényleg egy elérhetetlenek tűnő nőről van szó.Vagy is úgy gondolod aztán kiderül hogy te kellesz neki. Milyen érzés ? Elhiszed ? Vagy kevésnek érzed magad hozzá?
Mindig álmodtam róla, aztán egyszer végre megtörtént. Összejöttem egy olyan nővel, hogy Nicki Minaj szemlesütve sírna mellette. Az egész teste, kisugárzása maga volt a tiszta termékeny szexualitás. Vastag de formás combok, széles csípő, nagy mellek, mindez igazi homokóra alkattal.
Előtte minden álmom ez volt, azt hittem az ilyen lányoknak csak a kőszikla testű hatalmas farkú herkulesek kellenek. Aki felér az ő nőiességéhez.
Aztán valahogy én lettem az igazi, nem értettem mi történik, de csináltam. Fejben Herkules voltam.
De valahogy nem tudtam átélni, hiába. Nem magamat adtam, csak azt amit ő akart. Nem tudtam fantáziát vinni az együttlétjeinkbe, nem tudtam kiélni a fantáziáimat mert féltem, ha visszazuhanok a normalitásba már nem leszek elég. Csak egy nyers, unalmas b@szógép voltam.
Nem tartott sokáig. Kezdek rájönni, hogy bizony jobb, ha a saját súlycsoportomban próbálok játszani.
Éppen egy ilyen szitu miatt rendeződött a párkapcsolatom.
Egy kifejezetten jó testű, csajjal sikerült összejönnöm alkalmira. El sem mertem képzelni, hogy lesz belőle valami, de lett. Semmivel sem jobb vele, mint egy átlagos kinézetű nővel. Olyan ez mint a nőknél a nagy farok. Vizuálisan sokkal izgatóbb, de végkifejlet ugyan az, ha nincs benne érzelem.
Valóban!
Olyankor a sok pasi nem akarja elhinni ami számára kézzel fogható. Meg akar felelni a csodának, de azt elfelejti, hogy a csoda, az miatt van vele amilyen, valójában, nem pedig a megfelelési kényszerbe csúszott lényébe. Általában ezért tiszavirág életűek az ilyen kapcsolatok.
A csaj kiábrándul, mert nem az az ember van vele, aki neki szimpatikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!