Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik milyen érzés az amikor egy olyan nőnek tetszettek akiről csak álmodozni mersz ?
Aztán kiderül hogy nagyon is bejössz neki és vonzódik hozzád!
De tényleg egy elérhetetlenek tűnő nőről van szó.Vagy is úgy gondolod aztán kiderül hogy te kellesz neki. Milyen érzés ? Elhiszed ? Vagy kevésnek érzed magad hozzá?
Velem eddig másfélszer volt ilyen.
Az elsőnél elrontottam, pedig megdughattam volna. Kishitű voltam, lovagias, nem pedig macho.
A másodiknál nem szaroztam. Rajt-cél győzelem volt. A nő, vagyis lány, tökéletes külsejű volt. Nem igazán adtam át magam a dolognak, annyira koncentráltam, hogy ne basszam el. Nem is basztam el, csak meg. Minden mozdulatom, megszólalásom tökéletes volt. A csajról szinte leugrott a ruha.
Aztán összejöttem egy idősebb, pocis, kismellű, stb. nővel. Egy 6-ossal egy 10-es után. És isteni volt vele a szex, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!