Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megalázó, amit mondott a pasim. Hogyan tovább?
Mostmár teljesen mind1 ez így alakult, megtanultad, hogy innentől mindig fürdés ha hazamész vagy a barátodhoz.
Kaptál itt eleget úgy látom. Amúgy meg, ha megcsinált akkor mi a probléma?
De gyerekek… ennyire nem tűritek el egymás szagát? Nemcsak a kérdezőre gondolok, hanem a kommentelőkre is. Ha valaki dolgozik izzad. Ha izzad van egy természetes szaga. Amit semmivel nem tud elfedni. Mellette mosdó használta. Szerintem felnőtt ember normálisan rendbe szedi magát. Nem igen direkt így ment pasizni sem a kérdező hogy a barna maci ki figyelt.
Másik nem a segg lukat kezdte el nyalogatni hanem a domborulatot. Ott meg az egész napos izzadás és igen egyéb szagok is össze gyűlhettek a bőr naciban. De akkor sem képzelem, hogy annyira büdös lett volna….
Amúgy meg ha kíván akkor nemcsak rózsa illatúan kíván, hanem a természetes szagoddal együtt is.
Mert alapvető higiéniás feltételeket betartva nem lehet annyira rémisztő a szag amit itt leírtak. Pedig én mar tudom, mert párom vendeglatasba dolgozik, 18 óra munka után nem azt mondom, hogy rózsa illatú, de bármikor le ápolnam, mert tudom hogy figyel magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!