Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik szívesen szexelnek más feleségével, hogyan viszonyulnak a férjhez aki nézőként ott van ?
Figyelt kérdés
Izgatja őket ? Ezáltal méginkább dugni fogjátok az asszonyt ? Szeretik éreztetni vele hogy velük milyen jól érzi magát ? Esetleg jó érzés megalázni a férjet közben ?2023. ápr. 7. 07:11
11/16 anonim válasza:
Micsoda erkölcstelen emberek élnek itt közöttünk!!
12/16 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, hogy ott van. Valószínűleg van dom hajlamom, mert szeretem alázni
13/16 anonim válasza:
Úgy, hogy élvezi mindenki és nem ilyen dolgokkal foglalkozol, csak megélitek a pillanatokat.
F30+
15/16 anonim válasza:
Vagy ott volt csak a hatpontos ajtózár előtt állt...
16/16 anonim válasza:
Igazából nem izgat már annyira.
Régebben fura volt de már megszoktam.
Néha szoktam dicsérni pl hogy :de jól szopik a feleséged.
Vagy hogy igazi kis kxrva szereti nagyon a farkam.
Ilyeneket.
De kérésre benne vagyok bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!