Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak, hogy viszonyultok ahhoz, ha egy hasonlókorú nőről kiderül: még szűz?
Figyelt kérdés
Természetesen ismerkedés során.2022. nov. 22. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Ismerkednék vele, nem baj
Kizárt, egyből lelépnék
34 szavazat
2/18 anonim válasza:
Nem kezdenék vele. Ott már valami komoly dolog meglapul a háttérben, hogy idáig szűz maradt.
3/18 anonim válasza:
Elsőre meglepődnék, majd elkezdenék puhatolózni, mi ennek az állapotnak az ok.
Mert ugye, ha már ismerkedünk, minden bizonnyal külseje megfogott, talán a személyisége is.
4/18 anonim válasza:
Nemrég volt 1 hasonló esetem.
Nagyon szép nő 34 éves és ez a helyzet vele.
Kezdeményezett, stb, de annak ellenere, hogy gyönyörű szép csaj, extrém zàrkózott maradt....nem engedte megismerni magát jobban.
Nem tudtam mit csinàlni mint azt hogy akkor szia.
5/18 anonim válasza:
Ha nem pszicho és normàl értékrendekkel rendelkezik illetve ad a higéniára akkor nekem bejönne :)
6/18 anonim válasza:
Furcsállnám, de utána haladnék tovább a saját "ütemtervem" szerint. Akkor majd kiderülne hogy egyformán gondolkodunk-e a dolgokról vagy sem. Hozzáteszem 40 éves korban már nem misztifikálom túl a testiséget, nem várok rá hónapokig-hetekig. Ha 3-4 találkozóból, randiból nem derül ki érdemes az ágyat becélozni akkor nem egymást keressük mert nem azonos a szexualitásról vallott gondolkodásunk.
7/18 A kérdező kommentje:
#4:
Ezt elmesélnéd bővenben? Kezdeményezett, de mégis zárkózott maradt. Ezt hogy érted? Időközben megijedt és behúzta a féket?
2022. nov. 22. 18:48
8/18 A kérdező kommentje:
#6:
De egyből behatolással irány az ágy? Vagy el tudnád fogadni, hogy néhány (3-4) alkalommal másképp elégültök ki?
2022. nov. 22. 18:51
9/18 anonim válasza:
Itt is ismerkedtem már ilyen nővel és normálisabb volt itt szinte mindenkinél. Nem kell egyből azt gondolni, hogy baj van a fejben vagy ez elítélendő. Mert nem az és én például nagyon tisztelem, becsülöm, aki nem fekszik le minden jött-ment faszival, csak azért mert már itt lenne az ideje.
10/18 anonim válasza:
#8 tini koromban még teljesen rendben lett volna ha előtte csak pettingelgetés, felnőtt érett fejjel már nagyon-nagyon vonzónak kellene lennie személyiségben/külsőre stb. hogy megint tinifiút játsszak. Ha nem passzolunk össze nem fogom erőltetni - mindenki megy dolgára és keres olyan partnert akivel összeillik. Nincs belőle sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!