Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi vagy nagy igazán nem Mind1?
Látom sokszor téma a méret de nincs egyforma nő mindenkinek más jön be ?
Miért ennyi fontos ez mostanában?
Nekem pl kisebb és nagyobb partnerem és igazán mind2 végletet teljesen más okból élveztem

2!
Igen a közepesnek, vagyis az átlagosnak kellene lennie a legjobbnak.

Az az igazság, hogy ha van egy lábad, ami mondjuk 39-es, arra sem tudsz venni sem 36-os cipőt, sem 44-est.
Olyan mint Hamupipőke cipellője. Minden puncihoz van ideális farok, és minden farokhoz van ideális punci.
Vannak, akik nagyon nem jönnek össze méretileg, de általánosságban, ha nem túl extrémen nagy, vagy kicsi a szerszám, akkor ez a méret kérdés csak idegesítő baromság itt a gyakorin. Általában olyanok írják ki, akik sikertelenek a nőknél, vagy nyámnyilák, és egyszerűbb a nőket okolni azért, hogy nekik nem jut punci, mint szembenézni önmagukkal.

Kedves 4-es!
A való életben is fontos dolog, csak nem beszélnek róla.
5-ös!
”Vannak, akik nagyon nem jönnek össze méretileg, de általánosságban”
És ezt hogy fogják kinyomozni?
”Általában olyanok írják ki, akik sikertelenek a nőknél, vagy nyámnyilák, és egyszerűbb a nőket okolni azért, hogy nekik nem jut punci, mint szembenézni önmagukkal.”
Olyanok is, akiknek átlag alatti szerszámjuk van? Azok mit csináljanak? Mivel leginkább a nőknek fontos a fsznméret, így egy teljesen férfihibáztató baromság az, amit itt összehordtál.

#6 fontos, mármint ne legyen se mini, se túl nagy ami fájdalmat okoz. Kb. ennyire számít, sokkal-sokkal többet nyom a latban maga a pasi mennyire vonzó és ha már ott van az ágyban akkor az hogy tudja-e használni ami a lába közé nőtt.
Swingerben számtalanszor látom hogy simán offolnak ki nagyobb méretű pasikat mert nem szimpi nekik az illető - pedig ott tényleg eléggé a szexen van a hangsúly. S az életben is volt olyan partnerem akinek (az átlagméretem ellenére) ha azt mondtam x napon jobb nekem akkor a nálam jóval nagyobb méretű másik szeretőjét simán arrébbrakta másik időpontra.

7!
Ok, de mit tud csinálni akinek túl kicsi vagy extrémen nagy a szerszáma?

9!
Hát ja, d eközben megszégyenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!