Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány aki annyira bevállalós, hogy az alábbi szitut is megcsinálja?
Figyelt kérdés
Random pasit egy nyilvános helyen szopjon le, ez lenne az elsődleges, de akár tovább is mehet.2023. ápr. 4. 06:49
13/20 anonim válasza:
Buliban, fesztiválon alkalmizva pont ez történik 😂 Ettől még nem bárkit.
14/20 anonim válasza:
Ez igazából egyáltalán nem olyan nagy szám, velem is előfordult és nem egy barátnőmmel is. Ahogy Mr.Wong mondta a Norbitban: "ilyesmi megesik tehát Kínában".
15/20 anonim válasza:
Random pasit eszembe nem jutna, volt hogy a Margit szigeten egy szórakozóhelyen kavartam egy pasival, utána kicsalogatott az erdős részre és le akart szopatni de elutasítottam, jól meg is sértődött. Az aktuális páromat viszont leszopom bárhol bármikor (kulturált keretek között), volt hogy az utcán a bokros részen szoptam miközben rendőrautó cirkált körülöttünk, extrán izgi volt nehogy lebukjunk, aztán amikor végre lekopott jól meg is dugott. Több ízben is végigdugtuk a hazautat buli után, ebben semmi extra nincs.
16/20 anonim válasza:
Ittasan sajnos előfordultak velem a fent leírt szituációk,egyik sem nagy szám.
17/20 anonim válasza:
Kata, azt tudjuk, hogy neked nem nagy szám, mivel egy troll vagy, aki ebben a kategóriában nyomul.
18/20 anonim válasza:
Biztos hogy nem valalnam be…
De nem attól vagyok bevalalos hogy idegen f…t sz..k. Idegent soha!!!!
Párkapcsolat v szex kapcsolatban viszont majdnem mindent. 🙃😊☀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!