Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány aki annyira bevállalós, hogy az alábbi szitut is megcsinálja?
Figyelt kérdés
Random pasit egy nyilvános helyen szopjon le, ez lenne az elsődleges, de akár tovább is mehet.2023. ápr. 4. 06:49
1/20 anonim válasza:
Nem voltál még buliban? Vagy Balaton parti szórakozóhelyen?
2/20 anonim válasza:
nem nagy dolog, voltak ilyenek amikor szingli voltam.
3/20 anonim válasza:
Nem mindegy milyen a nyilvános hely. A Blahán pl nem lenne ésszerű, hacsak nem akarnak mindketten a böriben üdülni pár napot
4/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a nyílt utcára gondolok
2023. ápr. 4. 08:10
5/20 érdeklődő35 válasza:
1# 2# de ez hogy jön egy lánynál? (De akár egy fiúnál is)Elegendő ital hatására, kiéhezettség, megfelelési kényszer, stb?
6/20 anonim válasza:
Lanyok, az 5ös kérdésére en is szívesen olvasnék normalis választ tőletek. H mi az oka ennek.
7/20 anonim válasza:
Lány vagyok, többször volt ilyenre példa sőt, az orálnál bőven több is. Nem voltam extrán kiéhezett, nem volt megfelelési kényszerem sem, különösen ittas sem voltam, egyszerűen csak gátlástalan vagyok és nekem is élvezetes, akkor miért ne csinálnám egy olyan férfivel akiben bízom és akivel fergeteges a szex?
9/20 anonim válasza:
#5-ös kérdezőnek.
Úgy jön, hogy a lányok is szeretnek dugni. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!