Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket csinál az a nő aki bevállalós az ágyban?
#1 - Szerintem te a vágyaidat írod és nem azt mi számít bevállalósnak.
Velem soha senkinek nem volt anál, sem kikötözés, vagy fenekelés. Arcra élvezés sem sűrűn, de azt próbáltuk.
Már korábbi pasiktól, de különösen a mostanitól viszont olyan visszacsatolásokat kapok, hogy azok alapján bevállalósnak érzem magam.
Napi átlag 1 szex még azzal együtt is megvan, hogy nem élünk együtt és már munka/ünnepek miatt is voltunk külön napokat. Ha nekem megvan, akkor sem marad kielégítetlen. Orálban bármikor benne vagyok ha szeretné. Le is nyelem. Nemritkán nem állunk meg egy menetnél és nincs egy hete, hogy 3x élvezett egy este.
Kipróbálok bármilyen pózt, élvezem is azokat.
Ok, tudom. Én is csak az előző nőkhöz képesz vagyok nekik bevállalós és valóban volt köztük nem egy "fapina", de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!