Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak/fiúk!Nektek ez mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk!Nektek ez mennyire fontos?

Figyelt kérdés

Mennyire rombol le titeket egy női test hibái szex előtt? Persze jól hangzik hogy pont a hibák vonzóak de én ezt nem így vettem észre.

Én még szűz vagyok, nem volt még ilyen tapasztalatom, és mostanában nem is lesz. Max annyi hogy megszóltak a strandon hogy strias a bőröm (persze nem szemből mondták, mikor rákérdeztem csak nevettek) Viszont a barátnőimet már dobták testi hiba miatt.

2023. ápr. 3. 23:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen hibáról van szó. Ha valaki szeret, apróságok nem fogják zavarni.
2023. ápr. 3. 23:45
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Amíg ápolt és nem elhízott számomra, addig nem zavar.
2023. ápr. 3. 23:45
 3/25 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi nem gáz, simán túllép rajta az ember. Komolyabb hízás már lehet rá nekem ok, egyszerűen nem jön be a dagadtság.
2023. ápr. 3. 23:49
 4/25 A kérdező kommentje:

Pont a lényeget hagytam ki. Már nagyon este van, bocsánat.

Úgy értettem hogy, az első szex előtt. Nem arra gondoltam hogy, pl évek óta ismered de meghizik hanem összejöttök de nem tetszik a melle formája vagy nem olyan az alkata vagy bármilyen külső dolog.

2023. ápr. 3. 23:52
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
Értettem, de akkor is nyilván, ha már eljutok odáig, hogy szex, akkor már ilyesmi, hogy stria, meg naracsbőr, meg hogy szerinte lóg a melle ilyesmi nem igazán fog már zavarni. Azt meg ha nem tetszik összességében külsőleg azt nyilván látja az ember az alkatát meg ilyeneket már előre is ruhában.
2023. ápr. 3. 23:57
 6/25 anonim ***** válasza:
56%
Nőként mondom neked, hogy a pasik szarnak rá a nők által tragikusnak vélt hibákra mint pl striák, pár plusz kg, narancsbőr, anyajegy, fura alakú punci, egyik mell nagyobb mint a másik stb stb. Közel 30 partnerem volt eddig, SOHA egyik sem kezdett el elemezgetni vagy hagyott ott ilyen kis hibám miatt, pedig kb az összes fentit felvonultatom a testemen. Nem kell vele foglalkozni, a férfiak sem fognak, állítom, ezek nagy részét észre sem veszik egyáltalán. Tudod, hogy nekik mi fog számítani? A nedves punci és az attitűdöd, add át magad és élvezd a szexet, ez az amit a pasik imádnak.
2023. ápr. 4. 00:01
 7/25 A kérdező kommentje:

6.

Jó ezt hallani, kár hogy eddig csak az ellenkezőjét hallottam/tapasztaltam.

Nálam ez nem aktuális, nagyon távol vagyok attol hogy ilyen helyzetbe kerüljek.

2023. ápr. 4. 00:06
 8/25 anonim ***** válasza:
54%
#6-os válaszolónak nagyon igaza van, pont erről beszéltem. A férfiak ezeket, amik a nőknek óriási, tragikus problémák, általában észre sem veszik. A nők előbb bántanák egymást ilyenekkel, hidd el.
2023. ápr. 4. 00:07
 9/25 anonim ***** válasza:
82%

"A férfiak ezeket, amik a nőknek óriási, tragikus problémák, általában észre sem veszik."

azért észre szoktuk venni. maximum nem csinálunk belőle tragédiát.

2023. ápr. 4. 00:26
 10/25 anonim ***** válasza:
60%

Ezek a problémák, amiket ennyire mérvadónak tartasz, valójában nem sokat számítanak.

Részben magamból kiindulva, szerintem nincs is olyan, hogy "tökéletes" alkat. Sokkal inkább számít az, hogy az illető megjelenése, testbeszéde mennyire teszi őt vonzóvá, mint hogy merre állnak a mellei vagy milyen a bőre a fenekén.

2023. ápr. 4. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!