Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a feleségem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a feleségem a többes szexre? Ti hogy hoztátok fel ezt a témát?

Figyelt kérdés
Vagy cuckoldingra akár.

2023. ápr. 3. 20:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8-as, pl. kutya pózban szereti bevenni az ujjam a szájába, vagy pl. szopás közben vibrivel játszik magával... nem tudom, hogy ez olyan célzás-e, de én benne lennék. Nem csak pasival, nővel is.
2023. ápr. 3. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hintsd el a magot.

Várd, figyeld, ápolgasd, hogy megfogan, szárba szökik -e.

Ne próbáld rávenni, ha egyáltalán nem foglalkoztatja. Adj neki időt, lehet hogy egy év is eltelik mire kedvet kap.

2023. ápr. 3. 21:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, nálunk én, a nő hoztam fel. Gyakran beszélgetünk a szexről és egyszer mondtam hogy engem ez izgat, a férjem meg mondta hogy jó, ez őt is, úgyhogy meg is beszéltük
2023. ápr. 3. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ne "vedd rá". Egyszerűen kérdezd meg. Ha igent mond akkor oruljetek ha nem akkor ne erőltesd.
2023. ápr. 3. 22:37
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Én már vagy 15 éve mondogatom ezt az asszonynak, de hiába. Azt mondta, hogy soha nem fog belemenni.
2023. ápr. 3. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vágyik rá akkor rávenni sehogy sem fogod! S akkor ne is erőltesd. Egyszerűen megkérdezed tőle mit gondol a 3-asokról, többesekről, izgatná-e és elkezdtek beszélgetni róla.

Az hogy az ujját szopizza dugás közben, vagy vibrit használtok közben még nem jelenti azt hogy valaki többesezni akarna!!!

2023. ápr. 3. 23:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Rávenni sehogy. Max felhozod neki, hogy mi lenne ha kipróbálnátok, de ha nem akarja, akkor nem erőltetheted rá.
2023. ápr. 4. 10:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rávenni sehogy nem tudod de ha ő is akarja akkor az más kérdés. Pl én is sokat beszéltem a barátomnmal ezekről hogy kit mi izgat. Szerencsére ő is eléggé nyitott volt mindenre. De sok pasi is elzárkózna tőle.
2023. ápr. 7. 11:26
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Felrobbannék a gyönyörtől, ha cimborám feleségével szexelnénk! Csak így sehogyan másképp. Hosszú vékony igazi szőke...és modja, nejem mindíg taperolja Zs. Mondtam hogy hagyja ne zavarjon. Megyünk is gyakran és ők is jönnek. Zs. a férje előtt visszafogottan de ha nincs ott rendesen tapizza és közben szövegel. Nejemet direkt erotikus de nem rinyás cuccokban mutatom előttül sok a csupi van mit nézni. Zs.csak náluk van olyanban de volt bikiniben vagy egyszál hosszabb trikóban alatta semmi...őrület. Kettenjükjel kellene beszélni hátha ők állnak elő valamivel! De csak 3asban engedném !
2023. ápr. 11. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a feleségemnek sokáig föl se mertem hozni 2f 1n állást aztán egy filmben volt hasonló szitú amit közösen néztünk. Felvetettem hogy akár ezt ő is átélhetné. Azt mondta, hogy fiatalon ki kellett volna próbálnia, erre én rávágtam még nem késő. Beszélgettünk egyre többet erről és most ott tart, hogy már keresni szeretnénk valakit. Teljesen átbeszéltük, ha megtörténik a 2n 1f-et is kipróbáljuk.
2023. ápr. 26. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!