Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel ismerkedem pasi kijelentette, hogy ő nem szeret nyalni. Viszont én imádom ha nyalnak. Szerintetek offoljam vagy megpróbáljam megszerettetni vele a nyalást?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 17:09
11/38 anonim válasza:
10.
Persze hogy van. Én nőként utálok szopni, nem is csinálom. Ugyan ez simán lehet a férfiaknál is.
12/38 anonim válasza:
Ha te csak azért eldobnál magadtól egy „aranyrögöt”, mert mondjuk szerinted az egyik sarkából letörött egy darab, akkor oké, nyugodtan mondj csak le róla egy másik csaj javára! Hátha az értékelni fogja anélkül is. :D
13/38 anonim válasza:
Alapból én se szeretek. De ha nagyon kanos vagyok és beindul a játék, benne vagyok.
14/38 anonim válasza:
Szerintem fussunk össze egy kis ismerkedésre. Hátha kialakulna valami szimpátia és eleget tehetnék ennek a vágyadnak. Nagyon nagyon szeretek nyalni! Imádom az ízét és imádom, ha a partnerem is igazán élvezi ezt a fajta kényeztetést is.
48+Ffi
15/38 anonim válasza:
12.
Egyetértek. Olyan könnyen eldobják egymást az emberek csak azért mert egy valami nem tetszik. Utána meg sírnak ha nem találnak normális párt.
16/38 anonim válasza:
Igen,én is offolom az olyan nőt aki nem szopik.
17/38 anonim válasza:
Mond neki hogy nem gond.
Majd tartasz egy szeretőt aki nyal.
Én már itt is vagyok.
F40
18/38 anonim válasza:
Mondjad .eg neki hogy ez neked sokat jelentene, gondolom ha ezen múlik a szexuális kapcsolatotok csak tud eggyi "áldozatot" hozni.
19/38 anonim válasza:
Ha ez áldozat, akkor már régen rossz!
20/38 anonim válasza:
16-os
Köszönöm hogy helyettem kommentelted. Már elfért egy kis helyretétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!