Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valóban nem lennének vevők rá?
Figyelt kérdés
Több nőtől hallottam, hogy számtalanszor ajánlottak fel pénzt különféle dolgokért, de nem fogadták el. Pl. Kéz és lábképekért akár 100 ezret is és ilyenek.
A nők tényleg ennyire nem lennének vevők erre, vagy csak az álszentet játszák?
2023. ápr. 3. 01:33
12/14 anonim válasza:
5-ossel értek egyet.
Én pl semmi pénzért. Nekem fura és bizar. Inkább vállalok + munkát minthogy rosszul érezzem magam. Persze könnyű általánosítani hogy minden nő megvehető és könnyebb lenne nekem is az élet ha így lenne de nem így van.
13/14 anonim válasza:
8
Ez nem csak a nőkre vonatkozik.
14/14 anonim válasza:
Mind 2 nemből van egy réteg de messze nem mindneki, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!