Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a férfiak 60 -70 százalékánal csak annyi elég, hogy ne legyen elhízva a nő, tényleg ennyire igénytelenek lennének?
Ez egy általánosítás, amelyre nem lehet egyértelmű választ adni. A férfiak ízlése és preferenciái különbözőek, és nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Az emberi vonzalom és szexuális vonzódás összetett, és számos tényezőtől függ, például az egyéni értékek, a kultúra, az életkor és az egyéni tapasztalatok.
Az egészséges testsúly fontos a jó egészség és a jó közérzet szempontjából, de az emberek nem csak a testsúly alapján értékelik egymást. Fontos, hogy tiszteletben tartsuk az emberek testi megjelenésének sokszínűségét, és ne tegyük le egyszerűen arra, hogy a férfiak csak azért nem követelnek meg minden esetben ideális testsúlyt a nőktől, mert igénytelenek vagy felületesek lennének.
Nőknél se sokkal több az elvárás.
1.Vékony vagy fitness bu zi legyen a férfi
2. Diploma és magas fizetés
Ez egy általánosítás, amelyre nem lehet egyértelmű választ adni.
A 60 - 70% az mióta általánosítás, a 100% lenne általánosítás...
Szinten minden hízott nőt is d.g vki.
Szóval annyi se kell hogy ne legyen elhizott a nő
Szerintem van egy réteg aki a bombázókra hajt, a többinek meg elég ha pin*hoz jut. Ha ez megvan, akkor talán majd idővel pár plusz infó is érdekli a nőről, de ez sem biztos. A lényeg hogy legyen szex, a nő minőségét meg az jelzi, hogy a szexben mennyire bevállalós.
Ha van egy nő akinél nem játszik az orál, a másiknál még az anál is alap, akkor az első nő gyakorlatilag majdnem értéktelen. Az utóbbi nőt meg az elején aranykalitkába teszik, de mivel idővel minden és mindenki unalmassá válik, ezért idővel ő is kukázva lesz. Esetleg valami penész huszár örül majd neki azzal a felkiáltással, hogy "véééégre nekem is van nőm"!
60-70% s9knak tűnik,de lehet. Nos én úgy gondolom hogy a pasik 20-25%a aki tényleg jól nézhet ki(ffi vagyok nem tudom eldönteni) ők viszont önbizalmuknál stb jó tulajdonságaiknál fogva többet jelennek meg előben és a közösségi médiában is.
Viszont tény hogy a nem brutálisan elhízott nők melett is látok pasit. Most ezt a korszakot éljük. Igazából legalább a középkortól kezdve a 19szi parasztvilággal bezárólag egy nőnek szüksége volt egy jó fizikumu vagy egy gazdag(földes úr,nemes) párra hogy életben maradjon. Manapság ha csak a földművelést nézzük egy 10-20éves traktorral tini lányok is el tudnak dolgozni.
"Ha van egy nő akinél nem játszik az orál, a másiknál még az anál is alap, akkor az első nő gyakorlatilag majdnem értéktelen."
Wow...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!