Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szórakozóhelyen tényleg sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen tényleg sokan találnak egyéjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés

Én ritkán járok buliba, nekem az ottani légkör nem annyira jön be, őszintén szólva sosem ment ott a csajozás. Így más eseményeken, baráti társaságban, túrán, stb tudtam ismerkedni, de buliban nem igazán.

Az emberek sokszor sztorizgatnak arról, hogy "ah bementem a diszkóba, hazavittem a csajt és jól megd.gtam", de én úgy látom ez nem általános dolog azért. Sok nő eleve nem is azért megy oda, mert szexet keres, meg férfiak közül sem mindenki tud olyan jól fellépni, hogy egyből menjenek is vele az ágyba. Vagy lehet, hogy én értem félre az egészet és igazából bárki talál magának egyéjszakás kalandot, ha akar?

2023. ápr. 2. 13:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
#8 100%-os "eredmény" a legprofibb csajozógépeknél sincs, de nem is görcsölsz rá, mert minek? Nem létkérdés, hogy abból az adott buliból mindenképpen "legyen valami", mert amúgy is van bőven partnered, lehetőséged. Ziccert persze ha úgy alakul nem hibázol :)
2023. ápr. 2. 21:21
 22/23 NTBS ***** válasza:
100%
A felső kaszt igen. A többi nem.
2023. ápr. 5. 19:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Húszas éveimben (azok végén) nagyon sokat jártam bulizni, azt tudom mondani, a szórakozóhelyeken a lányok kb. 10%-a, aki ,,vihető" akár aznap este.

Idővel kitapasztaltam, hogyan lehet rábírni őket. Volt egy év, amikor nagyon rákapcsoltam és sok összejött. Mivel sosem voltam önző az ágyban, sokuk visszajáró vendég lett, 4-5 állandó szexpartner mindig volt. És megtapasztaltam, milyen, amikor már kb. elege van az embernek a szexből.

Kell hozzá egy előnyös kiindulási alap, egy jó adag szerencse, meg egy olya rész, ami fejleszthető. És ha rájössz a mikéntre és a hogyanra, sok siker érhető el.

2023. ápr. 25. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!