Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen tényleg sokan találnak egyéjszakás kalandokat?
Én ritkán járok buliba, nekem az ottani légkör nem annyira jön be, őszintén szólva sosem ment ott a csajozás. Így más eseményeken, baráti társaságban, túrán, stb tudtam ismerkedni, de buliban nem igazán.
Az emberek sokszor sztorizgatnak arról, hogy "ah bementem a diszkóba, hazavittem a csajt és jól megd.gtam", de én úgy látom ez nem általános dolog azért. Sok nő eleve nem is azért megy oda, mert szexet keres, meg férfiak közül sem mindenki tud olyan jól fellépni, hogy egyből menjenek is vele az ágyba. Vagy lehet, hogy én értem félre az egészet és igazából bárki talál magának egyéjszakás kalandot, ha akar?
Nők esetében amennyiben akarnak, szinte mindegyikük, kivétel nélkül talál szex lehetőséget, függetlenül attól, hogyan néz ki, milyen a személyiségük... Az más kérdés, hogy kit. :D
Viszont férfiak esetében egy minden tekintetben átlagos férfinek kb. annyi az esélye, mint a legkevésbé vonzó nőnek. Így sok átlagos férfi azért nem talál egyékszakás kalandot, mert amilyen szinten találhatna, annyira nem akar lesüllyedni...
Legalább 1 fontos szempontból (külső/duma/hírnév/vagyon...) nagyon toppon kell lennie a férfinek ahhoz, hogy tényleg korrekt lehetőségek adódjanak számára egyéjszakás kalandok tekintetében is.
32 F
Én még egy ismerőstől se hallottam ilyet, szóval szerintem nem olyan gyakori, de nekem egyszer összejött a dolog.
Odamentem, táncoltunk, megcsókoltam, utána leültünk beszélgetni. Kb 2 órával később hazakísértem, és végül nála aludtam.
Életem egyik legjobb estéje volt, ahogy jobban megismertem kiderült hogy egyáltalán nem egy tipikus "discos ribi". Sőt mostmár visszatekintve azt gondolom, hogy ő volt eddig a legnormálisabb, legkorrektebb lány akivel eddig voltam. 1 évig voltunk együtt.
23F
anno ZP után erdőben nagyon sokat dugtam :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!