Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szórakozóhelyen tényleg sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen tényleg sokan találnak egyéjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés

Én ritkán járok buliba, nekem az ottani légkör nem annyira jön be, őszintén szólva sosem ment ott a csajozás. Így más eseményeken, baráti társaságban, túrán, stb tudtam ismerkedni, de buliban nem igazán.

Az emberek sokszor sztorizgatnak arról, hogy "ah bementem a diszkóba, hazavittem a csajt és jól megd.gtam", de én úgy látom ez nem általános dolog azért. Sok nő eleve nem is azért megy oda, mert szexet keres, meg férfiak közül sem mindenki tud olyan jól fellépni, hogy egyből menjenek is vele az ágyba. Vagy lehet, hogy én értem félre az egészet és igazából bárki talál magának egyéjszakás kalandot, ha akar?

2023. ápr. 2. 13:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
#10 ez a nagyon sok ez hány? :D
2023. ápr. 2. 14:19
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
11: nem számolgattam :D
2023. ápr. 2. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
#12 szóval még szerény is vagy :D de azért kérdezem, hogy 10 vagy 100? és hányszor voltál ott. mert arányaiban lehet nálad sem az jön ki, hogy minden alkalommal a bokorban végezted.
2023. ápr. 2. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Igen, jól lehet ismerkedni, persze nyitottnak kell lenni
2023. ápr. 2. 14:24
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
13: nem voltam minden alkalommal a bokorban, de ha adodott lehetőség, éltem vele
2023. ápr. 2. 14:25
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
#15 mindenesetre azzal a lehetőséggel nem élsz, hogy valami kiderüljön az arányokról.
2023. ápr. 2. 14:29
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Hat nőként mondom hogy a nőket pedig nagyon könnyű hazavinni :D
2023. ápr. 2. 14:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A nők és a jól kinéző férfiak bármikor találnak, ha akarnak. Az átlagos vagy annál csúnyább férfiaknak esélytelen (ez is).
2023. ápr. 2. 15:30
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
#18 ez most nem ilyen elméleti gyks dolog, hogy otthon a fotelből próbáljuk kisakkozni mi történik kint a világban. Te ilyen vagy, ez a személyes tapasztalatod, ezt látod konkrét élő, nem képzeletbeli barátaidnál?
2023. ápr. 2. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Szinte csak szórakozóhelyekről voltak csajaim. Aztán volt amelyik kapcsolattá fejlődött.
2023. ápr. 2. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!