Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasiként milyen a szex két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként milyen a szex két csajjal? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Pasik! Nektek volt tapasztalatotok hármas szexben úgy hogy két csajjal?

Milyen volt? Jobbra számítottatok?

#hármas szex #két csajjal
2023. ápr. 2. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt. 22/f
2023. ápr. 2. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha a két nő egymással versengő és egyik jobban akar baszni veled mint a másik, akkor nagyon jó. Akár kettesben is szopnak meg játszanak melyik élveztessen el... meg ilyenek. De a a két lány biszex és jólelvannak egymással, akkor többnyire te csak harmadik leszel, akivel ha nem is akarják éreztetni, de feleslegesnek fogod magad érezni és szépen elkezded őket nézve kiverni.
2023. ápr. 2. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Többször sikerült megszerveznem, az első alkalom kicsit feszengős, a második, harmadik nagyon ok, aztán lassan elkezdik a csajok az áskálódást a másik ellen.. Hogy miért vele csinálod ezt mikor én akartam, tudod, hogy én szeretem ezt, stb. sosem sikerült tartósabb 3-as kapcsolatot kialakítanom emiatt de amíg működött, az a pár alkalom nagyon jó volt!
2023. ápr. 3. 05:43
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon jó!

Szerintem kifejezetten előny, ha a két lány biszex.

2023. ápr. 3. 06:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. F 45
2023. ápr. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!