Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még sosem szexeltem, így nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem szexeltem, így nem vagyok képes olyannal, aki már igen, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

27 éves Férfi vagyok.

Sosem volt kapcsolatom, még csak egy csókban sem volt még részem, így szexben sem.

Az elmult pár évben voltak lehetőségek, ahol ezt végre megléphettem volna, de nem mertem.

Nem mertem, mert tapasztalt hölgyekről volt szó, s túlságosan is féltem attól, hogy nem tudom őket kielégíteni a tapasztalataim híjján.

De így egy ördögi körbe kerültem. Ennyi idősen nem igazán tudok tapasztalatlant találni, tapasztaltal meg nem vagyok képes lefeküdni.

Viszont én is szeretném megélni ezt a dolgot, csak nem tudom hogyan.

2023. márc. 29. 12:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen kis arányban, de biztos van még olyan lány aki szűz lenne. Ha pedig volt esélyed, akkor az a te döntésed hogy nem éltél vele. Valahol mindenki elkezdi, szóval emiatt nem kellene félned egy tapasztaltabb embertől sem.
2023. márc. 29. 12:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el sokkal jobb lesz, ha tapasztalt nővel vagy először. Azért 27 évesen még előtted az élet, hülyeség lenne a részedről egy ilyen bekattanas miatt kihagyni a szexet. A tapasztalatlansag nem szégyen, mindenki így kezdi...
2023. márc. 29. 12:25
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg, ha 15-18 éves lányoknál próbálkozol van szűz lány még a korosztályukban.
2023. márc. 29. 12:28
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

AKkor szexelj olyannal aki még szűz!!

Saját magadat röhögteted ki az ilyen hozzá állással.

Neked pont olyan kellene aki már tapasztalt és annak ha elmondod őszintén , akkor lehet segít neked.

2023. márc. 29. 12:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a tapasztalt nő előny lehet, viszont én úgy vagyok vele, minél tapasztaltabb valaki, annál nagyobb elvárásai, igényei vannak. Én meg nagyon tartok attól, hogy nem tudom ezeket kielégíteni, mert így kudarc lenne a számomra és felesleges is.
2023. márc. 29. 12:36
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Nyugi, szűz lányt sem fogsz tudni kielégíteni, csak neki nem lesz összehasonlítási alapja. Bele kell jönni, ami nem egy tragédiax senki nem kezdi profin. Pont emiatt lenne jobb egy tapasztaltabb nő, tudna "irányítani", mit hogyan.

Így viszont rengeteg időt elcsesztél, bocs

2023. márc. 29. 12:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok időt elcsesztem s valószínüleg ez már így is marad.
2023. márc. 29. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Minél jobban telik az idő, annál nehezebben fogod ezt meglépni, úgyhogy hajrá, most vagy soha! Fogd fel sokkal lazábban a dolgokat! 😜 L
2023. márc. 29. 13:38
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki volt tapasztalatlan, ...ezen gondolkozz el.

Ha tapasztalt akarsz lenni, el kell kezdeni valahogy.

2023. márc. 29. 14:15
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem előbb növessz agyat...
2023. márc. 29. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!