Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem szexeltem, így nem vagyok képes olyannal, aki már igen, mit tehetnék?
27 éves Férfi vagyok.
Sosem volt kapcsolatom, még csak egy csókban sem volt még részem, így szexben sem.
Az elmult pár évben voltak lehetőségek, ahol ezt végre megléphettem volna, de nem mertem.
Nem mertem, mert tapasztalt hölgyekről volt szó, s túlságosan is féltem attól, hogy nem tudom őket kielégíteni a tapasztalataim híjján.
De így egy ördögi körbe kerültem. Ennyi idősen nem igazán tudok tapasztalatlant találni, tapasztaltal meg nem vagyok képes lefeküdni.
Viszont én is szeretném megélni ezt a dolgot, csak nem tudom hogyan.
AKkor szexelj olyannal aki még szűz!!
Saját magadat röhögteted ki az ilyen hozzá állással.
Neked pont olyan kellene aki már tapasztalt és annak ha elmondod őszintén , akkor lehet segít neked.
Nyugi, szűz lányt sem fogsz tudni kielégíteni, csak neki nem lesz összehasonlítási alapja. Bele kell jönni, ami nem egy tragédiax senki nem kezdi profin. Pont emiatt lenne jobb egy tapasztaltabb nő, tudna "irányítani", mit hogyan.
Így viszont rengeteg időt elcsesztél, bocs
Mindenki volt tapasztalatlan, ...ezen gondolkozz el.
Ha tapasztalt akarsz lenni, el kell kezdeni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!