Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodban szexeltél már olyannal, akivel a való életben a taszító kinézete, kora, személyisége miatt soha nem kezdenél semmit?
Figyelt kérdés
Milyen jellegű volt a szex?
Változott a vonzódásod az adott személyhez az erotikus álom után?
2021. szept. 27. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Igen, volt ilyen
Nem volt ilyen
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy volt ilyen. Sőt olyan is volt, hogy az előtt nem érdekelt, de annyira izgató volt az álom, hogy végül lefeküdtem vele, és nem is bántam meg.
2/7 anonim válasza:
Igen. Valami ronda vénemberrel. Szerencsére hátulról volt, úgyhogy nem nagyon láttam, csak valahogy mégis tudtam, milyen. Amugy nem valos személy. A meglepő az, hogy nagyon jó volt, bár nekem álmomban midíg sokkal jobb érzés a szex,pedig valóságban is jó nagyon, de az álobelihez nem hasonlithato.
Nos álmomban általában teljesen idegenekkel szexelek, így a valóságban nincs módom kipróbálni őket. Idős emberrel még nem voltam és nem is szeretnék.
3/7 anonim válasza:
Volt már többször is.. élőben nem változott semmi, talán masztinál eszembe jutott..
4/7 A kérdező kommentje:
Hűha, ez gyakoribb, mint gondoltam!
Kérlek írjátok le, hogy gyengéd, vagy erőszakos, szokványos vagy perverzebb szex volt az álomban. És hogy ki dominált, te vagy ő.
2021. szept. 27. 21:32
5/7 anonim válasza:
Igen. Álmodtam, hogy a szomszéd nővel análisan szexelek.
6/7 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. Az álmomban azzal az osztálytársammal voltam együtt, akit nem kedvelek. A srác dominált az álmomban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!