Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még sosem szexeltem, így nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem szexeltem, így nem vagyok képes olyannal, aki már igen, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

27 éves Férfi vagyok.

Sosem volt kapcsolatom, még csak egy csókban sem volt még részem, így szexben sem.

Az elmult pár évben voltak lehetőségek, ahol ezt végre megléphettem volna, de nem mertem.

Nem mertem, mert tapasztalt hölgyekről volt szó, s túlságosan is féltem attól, hogy nem tudom őket kielégíteni a tapasztalataim híjján.

De így egy ördögi körbe kerültem. Ennyi idősen nem igazán tudok tapasztalatlant találni, tapasztaltal meg nem vagyok képes lefeküdni.

Viszont én is szeretném megélni ezt a dolgot, csak nem tudom hogyan.

2023. márc. 29. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Én szűzként mondom, hogy nem az zavarna, hogy tapasztalatlan vagy, hiszen én is biztos bénáznék, viszont ezt lehet lazán és humorosan oldani.

De ez a hozzáállás nem jó szerintem. Ha lett volna alkalmad és amúgy minden rendben volt, de te csak emiatt kihátráltál az nem OK. Ez zavarna.

2023. márc. 29. 15:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát, akkor szűz maradok. Így jártam. 🤷‍♂️
2023. márc. 29. 16:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 én egy viszonylag tapasztalt lànnyal veszìtettem el,és nem azt nézte hogy mennyit bénàzok hanem megkìvànt(uk) egymàst és megtörtént. Inkàbb imponált is neki hogy ő az első.. Szóval ha van lehetőséged élj vele. :)
2023. márc. 29. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Neked komoly gondok vannak a fejedben barátom, így tényleg szűz maradsz életed végéig.

Tedd félre a nyomorék gátlásaidat, állj a sarkadra és dugj meg egy nőt.

2023. márc. 29. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha ez ekkora gond, menj el prostihoz. Nézz ki egyet, akiről sokan írjak, hogy normális, mondd el neki teloban, hogy szűz vagy és vele akarod elveszteni. 25-30 ba fog kerülni, de legalább túl leszel rajta.
2023. márc. 29. 20:59
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy nem lesz olcsó de keress egy normális prostit akinek elmondod milyen helyzetben vagy és öszintén kérd a segítségét! Ők is emberek, szívesen fognak segíteni Neked, még örülnek is, hogy nem mindenféle perverz kívánsággal állsz elő csak meg akarsz tanulni dugni, úgy, hogy a nőnek is jó legyen.
2023. ápr. 3. 05:49
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem kérdező, akkor minek írtad ki a kérdést? Csomóan adtunk Neked jó tanácsot, erre te inkább nem fogadod meg és itt sajnáltatod magad, hogy "hát akkor szűz maradok egész életemben". Ez volt a cél egyébként? Sajnáltatás?
2023. ápr. 3. 09:46
 18/18 anonim válasza:
100%
Azt kellene mérlegelni, hogy azért vagy-e még annyira szűz, hogy még csókolózni sem mertél, mert félsz az intimitástól, vagy mély érzelmek nélkül nem megy, vagy egyszerűen a potenciális megszégyenüléstől szorongsz. Ugyanis az 1-2-nél elképzelhető, hogy demi vagy aszexuális vagy és ezért nem jött még össze semmi komolyabb. Ebben az esetben nincs miért rosszul érezni magad, nem ,,alkalmatlan" vagy, csak nem megy a dolog olyannal akihez nem tudsz érzelmileg kötődni. Sok demiszexuális lány van- akár itt is- nyugodtan ismerkedj velük, mert 1. hasonló érzelmi cipőben vannak 2. ha tapasztaltak is, a kapcsolatokon túl is ugyanebbe az állapotba zuhannak vissza, hiszen ez a ,,basic" (aka sosem lesz egyszerűbb:), 3. hiába tapasztaltak, ha ismerkedni kezdtek automatikusan ők is lassabban fognak haladni a kapcsolatban, a kölcsönös bizalom, a közös érdeklődés és a mélyebb érzelmi elköteleződés fog dominálni- így neked sem lesz min stresszelni, pl. hogy 25 perc után a backseaten vagy min. az első randi után valamit kezdeni kellene már a lányokkal, hogy ,,ne legyél gyanús".:) Az aszexualitás kicsit más- ebben az esetben nem testi intimitást (vagy csak minimálist), hanem elsősorban szellemi közösséget és érzelmi (lelki) intimitást, közelséget keresel a partnerben. Mind a két opciónál gyakori, hogy ösztönös libidonális vágy helyett az Ego letiltja a szexuális késztetést, ami miatt jelentős szorongás mellett inkább kihagyod a felkínált ziccert- amiért később vegzálod is magadat. Nyugi, ezt lehet oldani úgy, hogy először megfejted, hogy mi lehet veled a helyzet intimitás és libidó terén, majd úgy keresed meg a célcsoportot ahol sikeres lehetsz (hasonszőrűek, alter lányok stb.. :) A harmadik opció egy kicsit más- ez esetben inkább az Ego dominál az érzelmek felett, tehát egy korábbi fájdalmas/kellemetlen visszautasításból eredő érzelmi trauma miatt nem tudsz/nem mersz közeledni és intimitást vállalni. Ilyenkor az Ego annyira fél, hogy érzelmileg újra megsérülsz és szenvedni fogsz, hogy minden potenciális helyzethez erős szorongást/aggodalmat társít, amelyek közben jól alátámasztható menekülési kiskapukat is nyitnak a számodra a szituból (ilyen kiskapu magyarázatok pl.: tapasztalt nőnél nem akarok beégni; nem akarom, hogy neki rossz legyen; kinevetnének ha tudnák, hogy...; szerencsétlen vagyok amiért...stb) Ez tanácsadással jól oldható (vissza kell fejteni a traumát ahhoz, hogy a hozzá kötődő elfojtott érzelmek és feszültségek feloldhatóak legyenek és így véget vethess a stagnálásnak), így ha úgy érzed ez a gond, érdemes szakemberhez fordulni:) A lényeg, hogy bármi is legyen a háttérben, sose keseredj el- ha megtalálod az okokat a viselkedésedre, akkor megtalálod a releváns kérdéseket és idővel a válaszokat is- vagyis, visszaszerezheted majd a kontrollt a szexualitásod megélésében és értékes önismeretre is szert tehetsz. Veszteni valód nincs, sok sikert!!
2023. ápr. 6. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!