Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel elvágtam magam végleg ugye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel elvágtam magam végleg ugye?

Figyelt kérdés
A falu "jó csajának" akivel kb mindenki dugni akar és aki végre hajlandó volt egyáltalán szóba állni velem azt mondtam hogy szerintem undorító és visszataszító az a nő aki seggbe engedi vagy szájba veszi. Ere azt mondta hogy akkor miért beszélgetsz velem ha undorítónak találsz? Most ez nagyon rossz pont volt ugye? Tudni kell hozzá hogy nem sok barátnőm vagy kapcsolatom volt még tapasztalatlan vagyok ilyen téren

2023. febr. 17. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Önmagában nem csak a gorombaságod miatt volt rossz pont, hanem mert olyan dolgok miatt ítéled el, amit a szexuális életet élő emberek 75%-a csinál kb és ez így elég tiszteletlen. Én nem ítélem el azt aki swingerezik vagy öklözik azért mert nekem nem adja. Ha meg mégis, akkor is alap, hogy magamban tartom. Ki vagyok én hogy beleszóljak más szexuális világába?
2023. febr. 17. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
A lány érdekében reméljük hogy igen.
2023. febr. 17. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Gratulálok 😂

Minek mondasz ilyeneket, ha tudtad, hogy ő már csinálta?

Meg egyébként is miért vagy ilyen véleménnyel ilyen alap dolgokról, valami gyerekkori trauma vagy mi?

Hát meg is érdemled, hogyha ez már elúszott...

2023. febr. 17. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Hogy a fenébe jött szóba az első beszélgetéseteken az anál és az orálszex?

Végre szóbaállt veled, pl. Szép napunk van, nemde?

Te meg: aham, amúgy szerintem undi az análszex. Meg a cumi is...

2023. febr. 17. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát ezt már baxhatod kérdező....
2023. febr. 17. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Vagyis szinte nincs tapasztalatod szex terén de tele vagy előítélettel. Így gondolom nagy kaland lehetne veled a szex egy nő számára... Biztosan csak misszionárius pózban, sötétben, nehogy a nő meglássa a kis pöcsöd..

Tök unalmas lehetsz. Ezért is nincsen csajod akit dugnál.

2023. febr. 17. 22:46
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Jól látod elbacctad. Jöttél az erkölcsi hülyeségeiddel, a csaj meg nyilvánvalóan nem kér belőle akkor sem ha amúgy nem csinálja. Ilyen dumával kb. a jehováknál nyomulj, más értelmes ember nem lesz vevő rá. Fröcsög a szavaidból a gyűlölet, a frusztráció - nem túl megnyerő tulajdonság.
2023. febr. 17. 23:46
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Ja és egyébként ahogy fent is írták, hogy jött szóba a dolog??? A szexualitásról nem a 2. mondat után kezdünk el beszélni, hanem miután már elnyertük a másik ember bizalmát, vonzalmát és egyáltalán felmerült hogy akár bármi is lehet. Ettől gondolom meg baromi távol jártál.
2023. febr. 17. 23:47
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem biztos, hogy elvágtad magad, de több, mint valószínű.

Lehet valami csoda folytán értékeli, hogy van saját véleményed, amit felvállalsz, de lehet, hogy berág rád amiért ítélkezel.

Közelítsd meg újra, ha elutasít engedd el, ha nem akkor meg sok nő örülni fog majd annak az életben, ha nem akarod a szájába és/vagy a seggébe gyömöszölni a farkad. (Ezt nem gúnyosan értettem, sok nő undorodik tőle, akárcsak te.)

2023. febr. 17. 23:54
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

#9 es . Dehogy undorodik tőle sok nő, imádják csinálni. Persze nem bárkinek, bármikor értsd: nem a kocsmában piáló büdös, magával nem törődő férjnek aki ittasan hazajön és megkívánja, hogy a felesége cuppantsa le. De akinek normális párja, szeretője van aki rendben van, testileg, lelkileg, fel tudja izzítani a vágyat stb annak bizony szívesen kedvére tesznek.

Igaz, hogy van egy bizonyos százalék, mondjuk 10 aki nem szereti és ha úgy nézzük akkor kb 5 millió magyar nőből 500 ezer nem szereti ami szám szerint sok nő de a többi 90% viszony igen ami sokkal de sokkal több.

2023. febr. 18. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!