Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel elvágtam magam végleg ugye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel elvágtam magam végleg ugye?

Figyelt kérdés
A falu "jó csajának" akivel kb mindenki dugni akar és aki végre hajlandó volt egyáltalán szóba állni velem azt mondtam hogy szerintem undorító és visszataszító az a nő aki seggbe engedi vagy szájba veszi. Ere azt mondta hogy akkor miért beszélgetsz velem ha undorítónak találsz? Most ez nagyon rossz pont volt ugye? Tudni kell hozzá hogy nem sok barátnőm vagy kapcsolatom volt még tapasztalatlan vagyok ilyen téren

2023. febr. 17. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok amúgy, egyáltalán nem tartom magam prűdnek. A kérdező engem is gusztustalannak tartana, ha már itt tartunk😆, de tökéletesen ellenék ezek nélkül és nem tudom elképzelni, hogy ennyien imádnák. Aztán ki tudja.
2023. febr. 18. 00:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy prédikálni akarsz, erkölcsi magaslóról osztani az észt vagy csajozni. A kettő együtt nem megy.
2023. febr. 18. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő gusztustalan, hanem te vagy tapasztalatlan és emiatt rossz az ítélőképességed e téren. És kicsit hülye vagy hogy ezt reklámozod is, de ebbe ne menjünk bele. Legközelebb gondolkodj mielőtt beszélsz és mondjuk szólj neki hogy "amúgy bocs hogy ilyen hülyeséget állítottam rólad, meggondolatlanságból tettem" Vagy valami. Aztán kiderül hogy áll hozzád.
2023. febr. 18. 00:39
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Az utolsó írta a lényeget: "Nem ő gusztustalan, hanem te vagy tapasztalatlan".

Legalább ne oszd az észt amiben nincs tapasztalatod.

Én férfi vagyok, minden volt barátnőm szereti csinálni, nem volt olyan, aki nem.

2023. febr. 18. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!