Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szexeltetek már egy napon belül 2 pasival?

Figyelt kérdés
Nem egyszerre csak egy napon belül. Milyen érzés volt?
2023. ápr. 2. 08:44
1 2
 11/19 Ozmi ***** válasza:
75%

Volt, hogy egyszerre 4 pasival kavartam, és egy nap kettővel volt szex.

26 L.

2023. ápr. 2. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Egyik a párom volt, másik pedig a szeretőm.
2023. ápr. 2. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen előfordul, ha van szeretőm. Én ugyanis a szeretőt azért tartom, hogy szexuálisan felpezsdüljek és szeretőmmel kapott ingereket többnyire a hétvégén a férjemmel vezetem le. Rendszeresen előfordult, hogy hétvégén reggel de. a férjemmel voltam és délután elment a haverjaival sörözni addig én a szeretőmmel találkoztam és dugtunk, majd este megint a férjemmel. Ilyenkor rendszeresen arra gondolkod közben, hogy a férjem és a szeretőm egyszerre kényeztet, vagy esetleg a két pasi leszopja egymást.... Volt is olyan amikor megjegyezte, hogy de megváltoztam...
2023. ápr. 2. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hogy egy napon belül volt, de egyszerre is.

N

2023. ápr. 2. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig a rekord napi 6 pasi volt. Reggel a szertőmnél ébredtem, utána a munkahelyemen a barátom dugott meg. Majd meló után este 8ig fogadtam 4 pácienst. :D Prostis voltam évekig :P
2023. ápr. 2. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt, harmasban is, meg meg buli alkalmaval is. Épp szingli voltam, es mar a falat kapartam.
2023. ápr. 2. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen, az egyik kollégám a szeretőm és otthon is van szex a férjemmel alkalmanként. Van amikor a kettő 1 napra esik.
2023. ápr. 2. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Igen, semmi extra, nem volt elég.
2023. ápr. 3. 11:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, persze, volt hogy tobb is,mint ketto. Es volt olyan is, hogy egyszerre ketto. A kulon-kulon semmi extra.

Volt egyszer egy alkalmi faszim, akinek a felesege hazajott elobb a bulibol reszegen es ramaszott azonnal. Ezert is tudtam eszrevetlenul lelepni, de ott a csaj ugy szopta a ferjet,hogy az 2 perce meg bennem volt. Oszinten szolva maradtam volna, de nem olyan par voltak :)

2023. ápr. 3. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!