Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a hagyományos munkák világát, szívesebben lennék prostituált, ez normális?
Jelenleg egy gyárban dolgozom, de marhára lélekölő, meg idegesít a sok buta kolléga is. Állandóan nyomulnak is rám... A fizetés se túl jó, éppen hogy csak fenn tudom tartani belőle az albérletemet, szerényen megélve.
Egy szép arcú, jó alakú, 24 éves lány vagyok, szerintem prostituáltként sokszor ennyit kereshetnék havonta.
Gazdag pasi nem kell, aki a tulajdonaként kezel, olyan pasim már volt, nem volt jó.
Viszont azt az életet el tudom képzelni hogy prostiuált vagyok és igényes férfiakat fogadok a lakásomban és jó sok pénzem lesz.
L/24
11!
Ahhoz szurkolj, hogy normális munkát találjon.
Szia!
Valljuk be, a szex normális esetben a világ legjobb dolga! :P
A munka meg általánosságban véve pedig a legrosszabb ötlete! :/
Teljesen igaz, amit írsz, főleg Magyarországon.
Egyébként melyik városban laksz? Mert lehetőségek terén az sem mindegy... Lehet, más településen találhatnál jobb munkát is, ahol mondjuk az elvileg jó testi adottságaidat szexmentesen is kihasználhatnád. ;)
Ha jó településen lennél prosti, jó lenne a marketinged, és tényleg sok mindent bevállalnál... Amennyiben tényleg úgymond élvezettel csinálnád, szerintem is kb. napi szinten annyi bevételed lehetne, mint jelenleg a nettó fizetésed. Sajnos ez a szomorú igazság.
De miről is szólna a kérdésed? Hogy másik mondják meg neked, mit csinálhatsz vagy mit nem? A te életed, azt csináld, amit te magad akarsz! Függetlenül attól, hogy normális vagy sem, a te döntésednek kell lenniük a te életedben függetlenül attól, hogy később jónak találod-e azokat vagy megbánod.
32 F
16!
Ne nyalj neki, nem fogja elvenni a szüzességedet!
Már csak azért se strapáld magad, mert ez egy kamu kérdés. Semmire nem reagál, tehát troll.
14 ha pénzért csinálja, akkor bizony munka!
De ha szerencséje van,2-3 perc alatt megkeresi,amit máshol 8 órában! 😅
18
Nem az, ez csak krválkodás.
Nem keresi meg pár perc alatt azt, amit más 8 órában. Látszik semmit nem tudsz erről a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!