Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a hagyományos munkák világát, szívesebben lennék prostituált, ez normális?
Jelenleg egy gyárban dolgozom, de marhára lélekölő, meg idegesít a sok buta kolléga is. Állandóan nyomulnak is rám... A fizetés se túl jó, éppen hogy csak fenn tudom tartani belőle az albérletemet, szerényen megélve.
Egy szép arcú, jó alakú, 24 éves lány vagyok, szerintem prostituáltként sokszor ennyit kereshetnék havonta.
Gazdag pasi nem kell, aki a tulajdonaként kezel, olyan pasim már volt, nem volt jó.
Viszont azt az életet el tudom képzelni hogy prostiuált vagyok és igényes férfiakat fogadok a lakásomban és jó sok pénzem lesz.
L/24
Volt hasonló kérdés már itt pár hete/hónapja. Emlékszem erre a gyárszalag mellett dolgozó fiatal csaj sztorijára.
Valószínűleg kamu, de ha tényleg jól akarsz keresni, és nem akarod dugatni magadat, akkor menj el dominának. Esetleg onlyfans is mehet.
Csak mondom, ne nézegesd túl sokat a pretty womant.
A világ nem ilyen.
Gondolod hogy majd jóképű pasik fognak tömni milliókkal?
Hehhehe.. hát NEM!.
Egy kicsit nyersebb a valóság. Még mindig érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!