Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a prostituált azt mondja, hogy ujjazas nincs, az mit jelent?
Nem lehet egyáltalán hozzaerni kézzel a nemiszervehez, meg simogatni sem és egyéb dolgokat sem?
Vagy pedig lehet, csak az ujjamat nem dughatom bele?
Lehet kinyalni engedi, de ujj az tabu. :D
Amennyi sok piszkoskörmű ember rohangál nem is csodálom. :)
Tudom mit jelent az ujjazás, azt hogy beledugom a vaginájába az ujjamat, úgy mint a nemiszervet.
De azért kérdezem, mert ha ezt nem engedi, akkor az azt is jelenti-e, hogy nem lehet kézzel hozzáérni a vaginájához, simogatni? Vagy pedig a kettő független egymástól?
Az a baj hogy a kettőnél közel az átmenet. Elkezdi a kan simogatni és pár perc múlva becsusszan a klitoriszról egy ujj.
Szóval szerintem a simi is kizárt pont ezért.
Amúgy ezt nem értem teljesen, hogy nyelvvel engedi, ujjal meg nem, amikor látszik, hogy ápolt és igényes az ember akivel együtt van.
Ez mitől van? Mitől más a nyelv mint az ujj?
Biztos vagy hogy nyelvvel engedi? Rákérdeztél?
Sok prosti nem akarja élvezni a szexet mert egy szolgáltatásnak gondolja amit ad, és ha élvezné akkor a kontroll jogosan kicsúszhatna a kezei közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!