Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen mennyi az esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen mennyi az esélye annak, hogy együtt maradunk párommal és ő lesz a feleségem?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, együttlakunk. 21 évesen mennyi az esélye annak, hogy együttmaradunk sokáig még és elvehetem feleségül? 21 f

2023. ápr. 1. 21:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Persze, hogy lehet csak te ne legyél olyan suttyó mint utolsó válaszoló
2023. ápr. 2. 07:23
 12/23 anonim ***** válasza:
47%

10. És ezt neki miért nem mondod így a szemébe? Gerinctelen, féreg. :)

Remélem ő is mással van együtt, ha te már nem vagy képes sem szeretni sem kielégíteni őt.

2023. ápr. 2. 07:37
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Van rá esély, bár nem ez a legáltalánosabb, de lehet pont ti lesztek a kivételek. Szerintem ne foglalkozz ezzel, ha boldogok vagytok együtt, akkor ne azon gondolkodj, meddig lesztek együtt, az majd alakul.

Szerintem sokszor azért nem jön ez össze, hogy gimisként, egyetemistaként összejöttök, aztán életetek végéig együtt maradtok, mert annyit változik ennyi évtized alatt az ember meg a világ is, annyi minden történik, hogy lehet, hogy huszonévesen tök jól elvagytok, de 40 évesen ez már nem így lesz.

2023. ápr. 2. 07:51
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Kihagytam, hogy ismerek egy párt, gimiben voltak évfolyamtársak, ott ismerkedtek meg ~16 éves koruk óta együtt vannak, most a srác 25, a csaj 24, együtt vannak még, nemrég költöztek össze, azonban náluk azt “jósolnám”, pár év és vége lesz, mert nagyon más irányba tart az életük, de lehet nem lesz igazam.
2023. ápr. 2. 07:53
 15/23 anonim ***** válasza:
19%
#12 jajj, de gyerekes vagy.
2023. ápr. 2. 08:11
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
14. Miért kell rosszindulatúan másokra mondani ezt? Majd ők eldöntik.
2023. ápr. 2. 08:25
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem gyerekes hanem van agya 😃
2023. ápr. 2. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:
44%
15. Kifejtenéd miért vagyok gyerekes? Mert őszinte vagyok a párommal és nem csalók agyba-főbe? :)
2023. ápr. 2. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Nem rosszindulatúan mondom, írtam is, hogy ne legyen igazam meg hogy lehet, hogy náluk pont nem így lesz, én nem kívánok nekik semmi rosszat, csak nem ez szokott lenni az általános, hogy az ember a gimis párjával marad együtt örökre.
2023. ápr. 2. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:
1-2%, ha össze is házasodtok, annak korai válás lesz a vége. Persze akadnak kivételek, de azért nagyjából meg lehet ezt ítélni, hogy hányan maradnak együtt ilyen fiatalkori kapcsolatokban.
2023. jún. 4. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!