Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldoknak!!Az is izgatna ha az asszony egy videóval lepne meg?
Figyelt kérdés
Meglepne egy videóval,ahol más kemèny farkát èlvezi.
Az is izgatna titeket?
2023. ápr. 1. 20:13
1/9 anonim válasza:
Igen.Úgy még jobban izgatna ha ő nem tudná hogy készült video.
2/9 anonim válasza:
Szánalmasak vagytok hogy az izgat hogy más farkalja meg a nőt, mert nektek nem elég kemény a farkastól hozzá.
3/9 anonim válasza:
Engem már az is meglepne ha nőnek öltözne..
4/9 anonim válasza:
Eszméletlenül felizgatna !
De mondjuk azon túl lehet ez már sok lenne nekem, jobb szeretnék ott lenni közben.
5/9 anonim válasza:
Nem. Nem külön járunk, hanem ott vagyok fizikailag.
6/9 anonim válasza:
Engem ez izgatna fel a legjobban!
7/9 anonim válasza:
Nagyon izgatna. Megmutatná és arra kéne élveznem...
8/9 anonim válasza:
Megtörtént.Viszont külön nem jó,mert elkezdett kötődni a faszihoz, hiszen ott csak ők voltak, nekem még csak egy videó jutott. Vègül elhagyott,mert szerelmes lett.Amúgy bevallom izgatott a farok látványa ahogy eltűnik a feleségem szájaban,puncijában.Legjobb lett volna együtt szopni.
9/9 anonim válasza:
Meg is érdemled, töketlen nyominger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!