Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A klassztikus nem akar szexeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A klassztikus nem akar szexelni az asszony mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 8 éve vagyunk együt. Régen mindenhol is szexeltünk ahol volt egy kis lehetőség. Sajnos csaltuk is meg egymást (én csak bosszúból). Megbeszéltük a dolgokat hogy újrapróbáljuk, volt is bő 1-2 hétig szinte napi rendszerességgel szex de megint az van hogy 1 hónapja semmi.

Van értelme ezt folytatni? volt aki hasonló dolgokon ment át kapcsolatába? Sikerült megoldani? Valami tanács? Én még szeretem és még mindíg azt érzem hogy nagyon kívánom. én 25F ő 28L

2022. szept. 9. 17:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
8 év házasság és gyerek nélkül, annyit jelent, hogy nagyon előrelépés sem történt. Ha nem megy, kényelmetlen a kapcsolat, akkor inkább ne erőltessétek.
2022. szept. 9. 18:03
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
1: már mégis minek kéne gyereket csinálni vagy házasodni? anélkül értéktelenek???
2022. szept. 9. 18:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet gyereke betegsége miatt, a házasságot meg mind2en fölöslegesnek tartottuk. Élettársi kapcsolatban vagyunk ha lehet ilyet mondani.
2022. szept. 9. 18:07
 4/15 Csicuki ***** válasza:
100%
Lehet megint kellene beszélnetek, bár szerintem többet kellene mint amennyit most,meg persze általában sem árt megbeszélni ki mit szeretne vagy mire vágyik. De lehet az is közre játszik, hogy egyszerűen nem passzolnak az igények 😅
2022. szept. 9. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
25-28 évesen nagyon korai abbahagyni a szexet. Kérdés, hogy amúgy milyen a kapcsolat. Ha jó, megérheti megmenteni. Ha nem, akkor itt az idő váltani!
2022. szept. 9. 18:29
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

#2 "minek kéne gyereket csinálni vagy házasodni? anélkül értéktelenek???"

Nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, hogy ezek nélkül értéktelen lenne egy kapcsolat. Én azt írtam, hogy ezek hiányában nagyon nem történt előrelépés. Ha ezzel az állításommal nem értesz egyet, akkor cáfold meg kérlek... 😅

2022. szept. 9. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
de miért előrelépés???? egy kapcsolat nem lesz több ettől
2022. szept. 9. 18:35
 8/15 anonim ***** válasza:
2%
Legyél vele, nem baj ha ritkán van kefélés. Én 28 vagyok, de már nem kell, nem hiányzik, butaságnak tartom. Nem kell az
2022. szept. 9. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Mert miért ne? Ha már kérdésre kérdés.

Nem lesz több? Honnan tudod? 🤔

2022. szept. 9. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a 9-es válaszomat a #7-nek írtam...
2022. szept. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!