Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A klassztikus nem akar szexelni az asszony mit tegyek?
Lassan 8 éve vagyunk együt. Régen mindenhol is szexeltünk ahol volt egy kis lehetőség. Sajnos csaltuk is meg egymást (én csak bosszúból). Megbeszéltük a dolgokat hogy újrapróbáljuk, volt is bő 1-2 hétig szinte napi rendszerességgel szex de megint az van hogy 1 hónapja semmi.
Van értelme ezt folytatni? volt aki hasonló dolgokon ment át kapcsolatába? Sikerült megoldani? Valami tanács? Én még szeretem és még mindíg azt érzem hogy nagyon kívánom. én 25F ő 28L
#2 "minek kéne gyereket csinálni vagy házasodni? anélkül értéktelenek???"
Nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, hogy ezek nélkül értéktelen lenne egy kapcsolat. Én azt írtam, hogy ezek hiányában nagyon nem történt előrelépés. Ha ezzel az állításommal nem értesz egyet, akkor cáfold meg kérlek... 😅
Mert miért ne? Ha már kérdésre kérdés.
Nem lesz több? Honnan tudod? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!