Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A klassztikus nem akar szexelni az asszony mit tegyek?
Lassan 8 éve vagyunk együt. Régen mindenhol is szexeltünk ahol volt egy kis lehetőség. Sajnos csaltuk is meg egymást (én csak bosszúból). Megbeszéltük a dolgokat hogy újrapróbáljuk, volt is bő 1-2 hétig szinte napi rendszerességgel szex de megint az van hogy 1 hónapja semmi.
Van értelme ezt folytatni? volt aki hasonló dolgokon ment át kapcsolatába? Sikerült megoldani? Valami tanács? Én még szeretem és még mindíg azt érzem hogy nagyon kívánom. én 25F ő 28L
Szia!
Nekem 19 éves kapcsolatom ért véget múlt évben és azt tudom tanácsolni, hogy bizony gondold át pár napig, hogy mit ad ez a kapcsolat neked, mi az, ami jó, mi nem, mit vársz tőle, megkapod-e, amit akarsz... és ha a végén az jön ki, hogy ez így nem elég, nem jó, akkor bizony ideje vagy dolgozni rajta, és keményen, vagy akkor ennek semmi értelme.
Az én exem is hasinló volt, ráadásul kb a nem volt a kedve c szava -utazás, szabadidő eltöltése, barátok, család, minden téren kb... úgy voltam vele az évek alatt, hogy majd jobb lesz, ezért harcolni kell... aztán kb. mikor vége lett, akkor láttam, hogy 6 év ment a levesbe, bem érte meg.
Szóval ne járj úgy, mint én, bizony gonolj magadra.
Nem lehet gyereke?
Minden szerető álma. Szerintem csak veled nem kefél amúgy, tuti reszelgeti más.
28 évesen hagyjuk már, hogy nem kell neki a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!