Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki jól néz ki az állandóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jól néz ki az állandóan b@szik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

9-es, ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot igaz?

De buta vagy te, már bocsi.

2023. ápr. 1. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Az tény hogy állandóan van lehetősége szexre. De az személyes preferencia kérdése hogy akar e vagy sem.

Én pl több lány direkt közeledését(értsd: kb annyit kellett volna mondanom hogy "igen benne vagyok") utasítottam vissza, mint amennyivel dugtam. Mert egyszerűen nem vágyok rá hogy ismeretlen lányokkal lefeküdjek, még akkor sem ha ők kezdeményeznek, és annyira amúgysem vonzanak az átlagos lányok külsőre

22F

2023. ápr. 1. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
A fèrfiak igen.
2023. ápr. 1. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
A nőknél meg a csúnyák is.
2023. ápr. 1. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem allandóan.Néha tart szüneteket.

Darvindíjas kérdes Józsitól a kapuzárás után.

2023. ápr. 1. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan férfit, aki nagyon helyes, jó teste van, de esze egy csepp sem, ismerkedni nem tud és nem is mer, mert akkor csak kihasználják, a szexről alig mer beszélni, mert vallásos és azt is csak gyereknyelven... De még a szép nőkre sem igaz. Szóval nem, ez nem így működik...
2023. ápr. 3. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!