Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki jól néz ki az állandóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jól néz ki az állandóan b@szik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 09:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván nem állandóan, de sokkal több a lehetősége.

Az egyik haverom tényleg jól néz ki, mindig megmutatja a messenger üzeneteit. Heti szinten más nőkhöz járkál. 18-50 évesig! Küldik magukról a pucér képeket.

2023. ápr. 1. 09:33
 2/16 anonim ***** válasza:
nem, de többször, mint te
2023. ápr. 1. 09:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Én már házas vagyok pöcő.
2023. ápr. 1. 09:44
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
akkor igaz a hír, házasságban nincs szex?
2023. ápr. 1. 10:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Senki nem mondott ilyet, ráadásul fiatalabb nőt vettem el. Csupán arra gondoltam, hogy fiatalabb koromban többet b@szhattam volna, mint amit ténylegesen b@sztam. Mivel régen sok időt töltöttem motorozásra és kick-boxra is. De végülis csak hasznát veszem, mert így is kölcsön adj sógi 600ast, hogy nincs rá jogsim. Valamint ha valaki, ha g@ci keménykedni magát, akkor én nyugodtan mondhatom neki, hát menjünk akkor és meglátjuk a ki a keményebb. Meg nyilván érdemes fiatalabb lánnyal össze jönni, aki tényleg szeret b@aszni. Ugye az a jó kapcsolat, amikor nem tudod, hogy a sok nevetéstől vagy a sok b@aszástól van izomlázad.
2023. ápr. 1. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
A rondák szerintem többször b.sznak mert nem válogatnak hanem élnek a lehetőséggel és ha belerokkannak a kapcsolatukba is kapaszkodnak bele görcsösen, nehogy egy percet is egyedül legyenek. Mellettük mindig lesz valaki, pont ezért.
2023. ápr. 1. 11:17
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

6-os, elég ronda vagyok, volt olyan, hogy 6 évig nem volt barátnőm. Egyszerűen nem tudtam egy nővel sem összejönni, bármit próbáltam. Egy menő, jóképű srác, ennyi idő alatt akár 100 nőt, vagy még többet is összekapar, persze ha arra van igénye.

Hiába kapaszkodok én a nőbe, ha lelép.

2023. ápr. 1. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát többet az biztos.

De sztem a pénz és az ezzel járó dolgok (autó), hatalom (vezető), és a jóképűség a tökéletes kombináció dugásra !

És persze a jó kommunikáció, kedvesség hozzá

2023. ápr. 1. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Én jól nézek ki, mégse "baszok" állandóan, mondjuk én nő vagyok. Az baszik állandóan aki akar, nem az aki jól néz ki. Mi az összefüggés?
2023. ápr. 1. 12:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Elég ha egy átlagos szintet megüt a külsőd, de jól kommunikálsz és nem a csillagos egekben vannak az elvárásaid. A többi már egyénfüggő.
2023. ápr. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!