Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti vettetek már szexi fehérneműt a párotoknak? Nők ti,hogy fogadnátok?
hát jó eséllyel abból a célból vásárolta volna, hogy majd felvedd neki.
biztos jól estek neki a csinos meglepetéseid, de végső soron valószínűleg ő az, aki igazán tudja, milyen cucc tetszene rajtad nagyon-nagyon. csak nem akar azzal traktálni, hogy emiatt elráncigál mindenféle boltokba, hát elintézi egymaga.
én is voltam így. de ezt a helyzetet úgy tekintem, hogy tulajdonképpen magamat ajándékozom meg, elvégre nagyrészt én fogom élvezni a szexi cucc hasznát, engem fog benne felizgatni a párom.
Olyan ez mint szakácskönyvet venni a párodnak - te is élvezed ami készül belőle :)
Kérdezd meg a pasid mit nézett ki és menjetek vissza együtt. Utána természetesen vedd is fel neki :) S ne csak "néha" lepd meg hogy felkapsz 1-1 csini darabot, úgy tűnik a pasid határozottan gerjed rá. Add meg neki ezt az örömöt és jobban fog kötődni hozzád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!